Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az ilyen lányok még bejön nektek? Vagy a mostani srácok többségének?
Normális lány barna haj barna szem NEM plázacica csőnaci és póló meg pulcsi nem vasalom a hajam 155cm 50 kg sportolok is van rajtam egy pici felesleg nem vagyok kövér se de anorexiás se lehet velem poénkodni de komoly dolgokról és beszélgetni érdekel a divat meg szeretek csinos lenni de nem az van hogy a zara-ba rohanok hogy elsőkét vegyek meg egy felsőt vagy nadrágot
kicsit hosszú lett bocsi és nemet és kort pls!!
14/L
-.- Hagyjuk már ezeket a kérdéseket.Vagy 1000000 lány rendelkezik ugyanezekkel a tulajdonságokkal,mégis egyedül vannak..Sajnálom,de ennél többet kell mutatnod ha célbaakarsz érni,mert túl sok az egyéniség.
És ne gondolj bunkónak,én is ilyen voltam 14 évesen,és senki észre se vett.Változtam főleg külsőleg és láám már is jobbra fordult a sorsom.
Remélem tudsz a sorok között olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!