Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy borzasztóan féltékeny lánnyal? :S
Az a mániája h ő ronda (nem ronda, jó, tény, h vannak nála jobb csajok) és emiatt önbizalomhiányos és mindig azon retteg h nekem majd egy jó csaj elcsavarja a fejem... állandóan csekkolja a telóm, be tud lépni facebookomra, emailemre, gondolom azt is, mondjuk nincs titkolnivalóm... addig hisztizett amíg le nem töröltem az összes lány ismerősömet MSNről... de nem is ez a legnagyobb hanem az h bulizni pl. nem enged el egyedül, ha meg velem jön, mindig úgy rám mászik h egy szót se tudok beszélni mással, h megmutassa h mi együtt vagyunk vagy nem tom miért... és így elb.ssza az én bulimat is, de ha meg ezt mondom neki jön a hiszti :S Sztetek mit lehetne csinálni vele? :/
18/F
Gabriella3789: Te annyit értesz a nőkhöz, mint egy fukszol cigó. (Függetlenül attól, milyen nemű vagy.)
Foglalkozzon vele többet, ohgy nehogy kisajátítsa? Pont ezt csinálj, ohgy csak vele foglalkozzon. Micsoda logika, te valóban nő lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!