Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni egy borzasztóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy borzasztóan féltékeny lánnyal? :S

Figyelt kérdés

Az a mániája h ő ronda (nem ronda, jó, tény, h vannak nála jobb csajok) és emiatt önbizalomhiányos és mindig azon retteg h nekem majd egy jó csaj elcsavarja a fejem... állandóan csekkolja a telóm, be tud lépni facebookomra, emailemre, gondolom azt is, mondjuk nincs titkolnivalóm... addig hisztizett amíg le nem töröltem az összes lány ismerősömet MSNről... de nem is ez a legnagyobb hanem az h bulizni pl. nem enged el egyedül, ha meg velem jön, mindig úgy rám mászik h egy szót se tudok beszélni mással, h megmutassa h mi együtt vagyunk vagy nem tom miért... és így elb.ssza az én bulimat is, de ha meg ezt mondom neki jön a hiszti :S Sztetek mit lehetne csinálni vele? :/

18/F

2011. nov. 10. 18:25
1 2
 11/16 .:Laci:. ***** válasza:
elvárod tőle, hogy segítsen vagy magától segít? meg tudsz élni a segítsége nélkül is vagy nem? gondold át ezeket és gondolkodj el a kapcsolatotokról, oké, hogy mások is megcsinálják azt, hogy csak a pénzért vagy csak szexért vannak valakivel, de az ilyen esetek nagy részében a másik fél tényleg szeret, komolyan gondolja a kapcsolatotokat...
2011. nov. 10. 19:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Ennek így semmi értelme! Nem normális, hogy ennyire féltékeny és a személyes dolgaidba kotorászik, de te meg csak kihasználod őt. Az lenne a legjobb ha vége lenne.
2011. nov. 10. 19:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát magától kezdett el segíteni, de most már sajna elég sok mindenben rá vagyok utalva :/
2011. nov. 10. 19:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem féltékeny te ökör hanem így akar magához láncolni. Nem vetted még észre? Dobd a franca!
2011. nov. 10. 19:35
 15/16 Gabriella3789 válasza:
ne engedd h kisajátítson!foglalkozz vele többet mondd többször h szereted és hogy nem csalnád meg..talán megnyugszik.ha meg nem akkor nincs értelme folytatni mert nem bízik benned!
2011. nov. 10. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Gabriella3789: Te annyit értesz a nőkhöz, mint egy fukszol cigó. (Függetlenül attól, milyen nemű vagy.)

Foglalkozzon vele többet, ohgy nehogy kisajátítsa? Pont ezt csinálj, ohgy csak vele foglalkozzon. Micsoda logika, te valóban nő lehetsz.

2011. nov. 11. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!