Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni abban az esetben, ha nem múlnak el az érzéseink volt szerelmünk iránt?
Huhhh. Én tudok egy jó orvosságot, de nem fájdalommentes. El kell fogadni, hogy a volt pároddal nincs közös jövőtök.
Le kell mondani a reménykedésről és újra elkezdeni élni. Elnézést, ha prédikációnak tűnnek a soraim, de én valahogy így éltem túl ilyen eseteket.
Minden szakításnak oka van és nem a véletlen események furcsa sora vezetett a szakításhoz. A szakítás azt jelenti, hogy nem működik a kapcsolat vagy egy 3. közbeszólt.
Ezek nyomós érvek és nem a kapcsolat mellett szólnak.
Eleinte ez a legrosszabb, de idővel, a remény-gondolatok, már nem lesznek a mindennapok részei és egyre vidámabban látjátok majd a világot.
Az egész múlt tisztán látása végett az is nagyon hasznos, ha a sok jó mellett a rossz emlékekre is emlékezünk. Ezekre érdemes többet gondolni nem a jókra. :) Ez majd segít továbblépni.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!