Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan mint a szerelmünk lapjaiban?
Figyelt kérdés
Mármint hogy létezhet e ekkora szerelem hogy újra egymásra találnak a lelkek és életük végéi együtt élnek szerelemben?
Én hiszek benne. Most vesztettem el barátnőmet, de úgy hogy nagyon szeretjük egymást, és ha tehetnénk most is együtt lennénk, de egy bizonyos ok miatt most biztos nem lehetünk együtt....
2010. okt. 17. 18:22
1/2 anonim válasza:
én szkeptikus vagyok... de szimplán eltekintve a filmtől elképzelhető hoyg még működni fog a barátnőddel.
2/2 anonim válasza:
Nem láttam a filmet, de szerintem létezik olyan, hogy két ember, ha kellően hosszú idő alatt alakul ki bennük a szerelem (akár 1 év alatt is), akkor az a szerelem kitarthat, illetve, megmarad valamilyen, nagyon erős szeretet formájában életük végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!