Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy dús gazgad idősebb férfi és egy hozzá képest nagyon fiatal dekoratív nő között olyan hihetetlen hogy igaz szerelem legyen, nem pedig érdekkapcsolat?!?
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 19:12
11/13 anonim válasza:
Én 29 éves nő vagyok. A férjem 71. De én nagyon szeretem, és ő is engem. Miért nem lehet ezt elképzelni vagy elhinni.
13/13 anonim válasza:
Lehet őszinte vonzalom is, egy idősebb férfi egyrészt tapasztaltabb, kiforrottabb, több mindenen keresztülment már az életben, másrészt ha dúsgazdag, valószínűleg a határozottsággal, dominanciával, jó kiállással, kommunikációval stb. sincs problémája, ami szintén vonzó a nők szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!