Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan építsem le a férjem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan építsem le a férjem az ágyban? (Tudom ide épen inkább tinik írnak, de hátha van valakinek egy jó ötlete. Én már viszont közelebb vagyok a harminchoz mint a húszhoz. ) A lényeg hogy szakítás és félre kefélés ne legyen belőle.

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nagyon szeretem. Amíg imádtam jó volt az ágyban is vele, de most már tudom csak azért mert szerelmes voltam. Volt egy "kis" kihagyása, vendéglátózik, és a nyár nekik most szokatlan erős volt (hál istennek, és egy utazási irodának), nagy volt a hajtás, és még csak nem is egy napszakban voltunk a háló szobában. Neki amúgy összesen két fáradt kísérlete volt egész nyáron. Én meg nagy unalmamban akkorát takarítottam , hogy a vagy nyolc éve - pontosan emlékszem egy hülye elő szilveszteri buli után voltunk életünkben először és utoljára egy szexshopban. Én nagyon nem iszom tehát, el lehet képzelni. A h*lyéja poénból megvette nekem az akkor pasik és lányok száján is körbe járó nevű nagy medvét, amin azóta sokat is nevetünk, bár utóbbi években csak szilveszter tájt jutott eszünkbe a sztori. - No a lényeg a lényeg hogy a nagy medve kiváltotta. ami rosszabb hogy jártam terhes tornára (sajnos hiába - no de ezt hagyjuk más téma!) azt élvezem ha tág maradok. És bármikor magamba rakhatom a fürdőben a van x percem. Sőt amúgy napközben is élvezem hogy tág vagyok.

két hónapja már egy hülye hüvelygomba sztorival tartom távol a közeledni vágyni vágyó férjem és magyarázóm a gyakori fürdő látogatást de valami más és új kell hogy leépítsem. Egy ötletem volt egy művagina gyerekkori közös barátunkat meg is kértem ajándékozza meg egyel náluk úgyis megy az ilyen heccelés. Persze én fizetem. De semmi változás. Nem karok válni és a férjem kirúgni a házamból és az életemből, de már az ágyban nem kell. Mi erre a jó megoldás. A témára (általában a szex) kerül a sor csak terel, és azt veszem észre hogy három-négy mondat után másról de jól elbeszélgetünk. :S

2011. nov. 9. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Legy oszinte.
2011. nov. 14. 18:25
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként bírom nagyon, h mindenki mennyire tudja: "légy őszinte!"

Ha mindenki olyan őszinte lenne, mint ahogyan előszeretettel tudják tanácsolni más problémájára, akkor nem lenne sok probléma a világon... világbéke lenne!

Persze könnyű mást kioktatani, h ne hazudj, meg őszintének kell lenni. Szerintem is ez a helyes megoldás. De sajnos megtenni, ezt kivitelezni, egy számunkra fontos, komoly esetnél már nehezebb. Én valamelyest megértem h nehezdre esik erről bezsélni nyíltan a férjeddel, de egy mély bezsélgetés azonban tényleg elkerülhetetlen. Esetleg mondhatnád neki, h úgy érzed, Te elérted azt a kort, időszakot, h már nem vágyol a szexre. Nincs szükséged rá, nem kívánod és hangsúlyozd h nem miatta van, hanem egyszerűen így alakult... :S hátha megérti

2011. nov. 14. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Utolso, gyakorlatilag te is azt mondtad, hogy legyen oszinte :P Mellesleg en mindig az vagyok, de mar megkaptam, hogy ez csak show, mert tobbnek akarom mutatni magam, na de errol ennyit.
2011. nov. 14. 21:11
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát ilyen fél igazságokkal lehet őszinte és békés a világ.

"De mond meg az igazat, és betörik a fejed!" - a világ ma is, száz éve is, kétszáz éve is, ötszáz éve is, ezer éve is, két ezer éve is és még három-öt ezer éve is.ilyen volt ;)

No most, egy azért valószínűtlen esetet hogy kezeljek majd, azt ha az amúgy elzárt nagy medvét megtalálja a fürdő szobában? Mert az addig ok, hogy elmondom neki hogy elértem abba a korba helyet - mert túl fiatal vagyok azt mondjam, hogy életkorilag alakult úgy - , hogy hormonálisan nem kívánom a szexet, és erről egy gyógyszer tehet, nyár de óta nem múlt el a mellék hatás, de ezért sajnos úgy nézz ki nem is fog.

2011. nov. 15. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!