Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem vagy csak szexuális vonzalom? Remélem csak az utóbbi.
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy 2 éve együtt vagyok a barátommal, akit mindennél jobban szeretek.Tényleg.Pár napig itt volt nálunk egy haverja, akit én eddig sosem láttam, meglátogatott minket. Mint kiderült, a srác már mielőtt jött kérdezgette a barátomat,hogy mit szólna egy hármashoz. Ez sztem felháborító, nem is tudom hogy mert ilyet kérni, mindegy. Viszont azóta, hogy ezt tudom, elkezdtem kattogni. Jól néz ki a srác, de elég beképzelt meg nem túl udvarias. Szóval belsőre nem jön be. DE nagyon nagyon helyes és amióta hazament tök sokat gondolok rá, és tetszik, hogy szeretett volna hármast, pedig igazéból ettől undorodnom kéne. Inkább az tetszik, h engem akart. Vonzódom hozzá, de ugyanakkor a barátomat szeretem. Most ez csak ugye ilyen hülye fellángolás, ami majd elmúlik és nem szerettem belé első látásra?Mert akkor egyszerre 2 pasiba vagyok szerelmes, ugyanis a páromat sosem tudnám elhagyni, annyira tökéletes szinte mindenben, álompasi. Csak lehet 2 év miatt megszokás van és ezért tetszik az új?Mit gondoltok?2009. máj. 8. 12:53
1/4 A kérdező kommentje:
Még esetleg annyi, hogy barátom iránt ilyen nyugodt szerelmet érzek. Szóval nem az a lábremegős, szenvedélyes nagy valami. Hanem biztonságban érzem magam vele, szeretem, hogy ismerem minden rezdülését, ő is az enyémet, ő a társam.
A másikra meg ha rágondolok, kiver a víz kb, hogy mennyire jól néz ki. Most ez mindkettő szerelem csak másféle?Vagy az utóbbi csak szexuális vonzalom?
2009. máj. 8. 12:54
2/4 anonim 

válasza:

Abszolút csak az. Vagy még annyi se. Inkább rájöttél valamire, ami hiányzik a kapcsolatodból: egy kis tűz, egy kicsivel több aktivitás, egy kis rosszaság. Ezt látod megtestesülni a másik srácban, de ha a barátodnak is elmondod vagy csak rávezeted, mi hiányzik neked, akkor egész biztos ő is meg fogja ugyanazt adni.
3/4 anonim 

válasza:

Ne aggódj, teljesen normális, amit érzel, még ha ijesztő is elsőre. Ez nem szerelem, csak vonzalom, és ettől még ugyanúgy szereted a párodat, ahogy írtad is. Lesz még ilyen sok, de ez a szerelem próbája és a hűségé. Majd elfelejted azt a srácot, emiatt ne aggódj.
4/4 anonim 

válasza:

ha szerelem is nehogy ott hagyd a pasidat egy srácért akivel néhány napja ismerkedtél meg...
Azért nem érzel olyan fellángolos dolgot a pasid iránt mert egy ido után a szervezet hozzászokik egy pasihoz és egy ido után másra vágyik, többre_____ ezért jo hogy ha meglep pasid dolgokkal meg sokat buliztok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!