Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mekkora balhét csinálsz ebből? Reggel mész a barátodhoz, és mire odaérsz, addigra ő már "végez" magával. Értitek hogy.
Figyelt kérdés
Huszonévesekről van szó, komoly kapcsolat. Amikor rájössz, annyi a magyarázat: de hát te délelőttönként úgyse szoktad kívánni, inkább nem is próbálkozom, ezt csak a te érdekedben csináltam, számomra nem fontos a szex, csak hogy szeressük egymást. Blabla... Bocsi, de nagyon kíváncsi vagyok hogy ezt már megint csak én reagáltam túl? Nem érti min vagyok ennyire kiakadva! Nem érti miért érzem azt hogy ez így nem kapcsolat, és én ezt nem akarom így tovább. Nekem ez felháborító, megalázó. Dühös vagyok, és nem tudom mit akarok még ezek után tőle. Nagyon jól tudta hogy megyek, de előtte azért szakított "magára" még gyorsan egy kis időt. Bocsi a hosszúság miatt, de személyesen ezt még megbeszélni sincs kedvem senkivel. Szerintem értitek miért.2011. nov. 9. 15:18
21/25 anonim válasza:
Lehet hogy, amire te azt mondod "párszor", az neki már soknak számított. Erről nem tudhatok... Viszont tényleg kezdeményezhetnél te is párszor. Ez megoldás lehet arra is, hogy ne csak heti egyszer-kétszer csináljátok, és arra is, hogy ne végezzen már magával addigra, amire te odaérsz. Nem hiszem, hogy sok férfi lenne, aki ellen tudna állni annak, hogy a barátnője valami csini ruhában megpróbálná elcsábítani. Ne csak arra várj, hogy ő kezdeményezzen. Azzal nem mész semmire, ha utólag hozzávágod, hogy de te benne lettél volna, ha ő akarja. Legyél határozott, akár egyből a lényegre is térhetsz, nem hiszem, hogy nagyon ellenkezne, pláne ha tényleg csak heti egyszer-kétszer csináljátok.
22/25 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van. És szokta is mondani, hogy kezdeményezhetnék is. De nem hiszitek el, hogy akárhányszor megpróbálom, egyszerűen nem veszi a lapot, vagy csak nem érdekli. Nem tudom. Magyarul, ha ő akarja a dolgot, akkor úgyis kezdeményez. Ha én megpróbálom rávezetni, tuti nem "alkalmas" valamiért.
2011. nov. 10. 14:44
23/25 anonim válasza:
No, akkor marad az, hogy te csábítod el. Ám attól még tudnia kéne sexelni hogy előtte kicspaja magának.
Ne haragudj hogy lenemnormálisoztalak, csak kicsit felidegesedtem. Azon meg ne sértődj meg, hogy kiveri magának minden nap, minden férfi ki szokta, még ha van barátnője, akkor is. Azt megértem, ha emiatt nem hajlandó veled sexelni és te ezen akadsz ki.
A medvés válaszoló amúgy29F.
24/25 A kérdező kommentje:
Megértem ha valaki normális szexuális élet mellett is csinálja, de nem értem meg ha annak a rovására. Csinálja mellettem, de ne helyettem. Én így gondolom.
2011. nov. 10. 19:40
25/25 anonim válasza:
Ebben teljesen igazad van. De biztos van valami oka, amiért már csak heti egyszer-kétszer akarja. Azzal, ha te csábítanád el néhányszor, rájöhetnél arra, hogy valóban az-e a baja, hogy a múltban szerinte sokszor utasítottad el, és ezért (vagy más okból) fél már nálad kezdeményezni, mert szinte biztos abban, hogy úgyis újra és újra elutasítanád (lásd: "de hát te délelőttönként úgyse szoktad kívánni, inkább nem is próbálkozom, ezt csak a te érdekedben csináltam"). Ha azonban a te próbálkozásaidra se reagál (itt gondolok arra, hogy igazán bedobhatnál akár valami újdonságot is a cél érdekében, akár egy új fehérneműt...), akkor viszont más gondjai lehetnek, amit nem ártana megbeszélnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!