Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként mekkora balhét csinálsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mekkora balhét csinálsz ebből? Reggel mész a barátodhoz, és mire odaérsz, addigra ő már "végez" magával. Értitek hogy.

Figyelt kérdés
Huszonévesekről van szó, komoly kapcsolat. Amikor rájössz, annyi a magyarázat: de hát te délelőttönként úgyse szoktad kívánni, inkább nem is próbálkozom, ezt csak a te érdekedben csináltam, számomra nem fontos a szex, csak hogy szeressük egymást. Blabla... Bocsi, de nagyon kíváncsi vagyok hogy ezt már megint csak én reagáltam túl? Nem érti min vagyok ennyire kiakadva! Nem érti miért érzem azt hogy ez így nem kapcsolat, és én ezt nem akarom így tovább. Nekem ez felháborító, megalázó. Dühös vagyok, és nem tudom mit akarok még ezek után tőle. Nagyon jól tudta hogy megyek, de előtte azért szakított "magára" még gyorsan egy kis időt. Bocsi a hosszúság miatt, de személyesen ezt még megbeszélni sincs kedvem senkivel. Szerintem értitek miért.
2011. nov. 9. 15:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
:(
2011. nov. 9. 15:45
 12/25 bánomisén ***** válasza:
Kérdező, megmondta, hogy miért nem ugrott rád: mert délelőttönként nem szoktad hagyni és nem akart ezzel zaklatni.
2011. nov. 9. 15:46
 13/25 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan az az eset, amikor "túl sokszor kiáltasz farkast". Mintha a párod már beletörődött volna abba, hogy akár a feje tetejére is állhat, te akkor se vagy hajlandó lefeküdni vele nappal. De mi lenne, ha te bebizonyítanád neki az ellenkezőjét, és párszor meglepnéd vele, és kezdeményeznél? Lehet, hogy onnantól ő se úgy várna téged, hogy ellőtte minden patronját. Csak azt ne mondd, hogy a szex olyan dolog, amit csak a férfi kezdeményezhet...
2011. nov. 9. 16:43
 14/25 anonim ***** válasza:

Úristen szedd már össze magad!

Ha nem szoktad kívánni délelőttönként, akkor honnan tudta volna, hogy most változtatnia kell a szokáson? Ha mondjuk készít neked kvt és te mindig két cukorral iszod, de egyszer mégis hárommal szeretnéd, lecseszed, hogy miért nem találta ki a gondolatodat?

Nem is értem hogy lehet ilyenből hisztit csinálni, de akkorát, hogy már nem is tudod mit akarsz tőle. Mintha csak egy indok hiányozna ahhoz, hogy szakíts.

Amúgy mi zavar inkább? Az, hogy magához nyúl néha, vagy az, hogy épp mikor szeretkezni akartál vele, hoppon maradtál?

2011. nov. 9. 16:43
 15/25 napietus ***** válasza:

ezen balhézni :D? és mire számítasz, ha kicirkuszolod magadnak, akkor megdug hogy elhallgass már, vagy mi????

nem balhéznék ezen, sőt, említésre sem tratanám méltónak az esetet. annál lejjebb meg már nem nagyon van, hogy valaki a szexért balhézik....

29/n

2011. nov. 9. 16:49
 16/25 anonim válasza:
ilyen miatt hogy lehet hisztizni asd.....
2011. nov. 9. 17:14
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem szoktad délelőttönként hagyni, és még te csodálkozol hogy kicspja magának?

Te nem vag ynormális kérdező!

Sexelj akkor medvével!

2011. nov. 9. 17:58
 18/25 A kérdező kommentje:
Szoktuk délelőtt csinálni, nem mondtam hogy nem! Csak tudja hogy én reggelente még nem vagyok annyira ráhangolódva. Ettől függetlenül benne vagyok a dologban, ha úgy alakul. Viszont azt nem mondja nekem senki, hogy az tök normális dolog hogy a pasim csinálja magának, velem meg csinálja nagyjából hetente egyszer-kétszer! Vagy csinálja magának, velem meg már nem tud aznap elmenni se ha csináljuk! Szóval jól nekem ugrottatok, de itt nem arról van szó, hogy mondjuk napi 1-2 menet mellett még magának is csinálja, hanem hogy többször előfordul hogy inkább úgy, aztán nincs rá gond...
2011. nov. 9. 19:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Biztos vagy abban, hogy nem utasítottad el korábban túl sokszor a próbálkozásait?
2011. nov. 9. 22:24
 20/25 A kérdező kommentje:
Túl sokszor nem. Persze, arra volt már példa, hogy bocsi de nekem most tényleg nincs kedvem. De nem sűrűn...
2011. nov. 10. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!