Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat veszekszunk? Fogadjam el?
Figyelt kérdés
Elmondtam őszintén a barátomnak, hogy mi az ami zavar benne, és hogy szeretném ha változtatna (kirohanások a szüleim előtt, faképnél hagyás stb.) Felajánlottam, hogy cserébe változnék én is, ha megmondja, hogy miben. Ő ezt meg se próbálta, mondván nem érzi úgy,hogy neki változnia kéne. Szerinte én csak veszekedni akarok, és biztos azért, mert azt akarom hogy hagyjon el, mivel én találtam mást. Ez nagyon fáj nekem,mert én csak a kapcsolatunkat akarom rendbehozni. Ekkora baj ez?
2011. nov. 9. 12:51
1/7 anonim válasza:
Nem baj, és igazad van. De ezen mi nem tudunk segíteni, vele kell megbeszélned. Ha ennyire nem ért meg, akkor szerintem nem ő az igazi.
2011. nov. 9. 12:54
2/7 anonim válasza:
Nalunk is ez van, és már nem tudok mit mondani neki, igaz amikor valamit rosszul csinál akkor változtat rajta, de kis idő elteltével el követi ugyan azt a hibat, és van olyan is hogy képes rám fogni a dolgot hogy az én hibámból ilyen amien, s nagyon zavaró... Hát nem tudom, szerintem a ti kapcsolatotokat redbe lehet hozni, csak amikor hibázik valamiben mond meg őszintén és azonnal, hogy ne cáfolhassa meg.
2011. nov. 9. 12:57
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ezt már megpróbáltam, de nem segitett, én csak kiváncsi vagyok, hogy hagyjam e igy, de már tele van a hócipőm
2011. nov. 9. 13:02
4/7 anonim válasza:
Ha NEKED nem felel meg olyannak amilyen, akkor hagyd el, mert ennek nincs értelme, hogy meg akarod változtatni. Ha nem jó olyannak amilyen, akkor nem vagytok összeillők. Ezekre a mondataimra általában az a válasz jön, hogy olyan jól kijönnénk csak... olyan jó lenne ez a kapcsolat ha...
Hogy ha tele van "ha"-val akkor nem illetek össze. Az első legfontosabb szempont, hogy NE AKARD a másikat megváltoztatni, mert úgysem tudod.
27/n
2011. nov. 9. 13:14
5/7 LadyLee válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Nehéz egy pasit megváltoztatni és nincs is értelme. Ha nem tudod őt úgy elfogadni, és szeretni, amilyen, akkor keresned kell egy olyat, akit igen.
2011. nov. 9. 13:21
6/7 A kérdező kommentje:
én nem változtatni akarom, csak azt, hogy mérsékelje ezeket a kirohanásokat, egy kapcsolat csak akkor mukodhet,ha aldozatokat hozunk egymasert. Es miert hagynam el az elso adando problemanal? Emberek vagyunk hiabazunk,es ezert szeretnem megoldani a gondokat
2011. nov. 9. 14:09
7/7 LadyLee válasza:
"én nem változtatni akarom, csak azt, hogy mérsékelje ezeket a kirohanásokat"
Ugye te is érzed a fenti mondatban az ellentmondást.
Vannak olyan emberek, akiknek lételeme a dráma. Úgy tűnik ő is ilyen. És a fentiek alapján azt is kinyilvánította, hogy nem akar változtatni. Ebben e hyleztben szerintem egyvalamit tehetsz: megszoksz vagy megszöksz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!