Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha cigánylány a barátnöm?
Nerici
Ja vannak kivételek de az a cigány társadalom 5%-a. Nem mi vagyunk emiatt a ro*hadékok hogy ezeket mondjuk a cigányokra. Erről csak is ők tehetnek. Most érted van dolgos cigány akinek normális szerető családja van és mindenkivel normálisan bánik nem csal, nem lop stb. Akkor a többi erre mért nem képes? Ha nekik megy akkor nekik mért nem. Egyszerűen a cigányok lusta élősködök akik a kényelmet helyezik előre és emiatt lopnak, bántalmaznak , mindent megtesznek hogy egy kis pénzhez jussanak miközben itt vagyok én aki szintén nem talál munkát de én nem megyek ki az utcára bűnözni. Én keresek állást és ha van valami alkalmi meló megyek arra. Mi mikor a cigányt említjük azt a 95%-ot mondjuk, szal ne vedd magadra. Elismerem neked is igen rossz lehet hogy a fajtád ilyen és emiatt kell ezt hallgatni, de ne feledd hogy ezt kiérdemelték maguknak. Te meg maradj továbbra is abban az 5%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!