Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az h először minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h először minden pasi tart, csúnyán mondva FÉL tőlem?

Figyelt kérdés
Igaz h eléggé erős a személyiségem, és szókimondó vagyok, ezért lehet??
2011. nov. 8. 22:30
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak :)
2011. nov. 8. 23:10
 22/29 anonim ***** válasza:
Hülyéskedtem, bocsi! De az erős személyiséged bizony döntő lehet, mert a pasik a bólogatós, szolgalelkű, megalázkodó nőket kedvelik. Aki nem az, az antinő/qrva/faminista picha. Sajnos...
2011. nov. 8. 23:29
 23/29 A kérdező kommentje:
hát én a különleges fajta vagyok:D nem vagyok picha :D csak kiállok magamért
2011. nov. 8. 23:55
 24/29 anonim ***** válasza:
hát én konkrétan nem kezdeményeznék nálad :S nem úgy állnak reggel a szemeim ahogy neked tetszene már kapnám is az állasokat
2011. nov. 9. 00:05
 25/29 anonim ***** válasza:

Ismerős szitu. :)

Mert szépnek tart + van magabiztosságod,és megmondod a véleményed. :)

Ez igy a helyes.. nem kell senkit áltatni. :)

Az a fiú akinek meg kellesz és nem nyuszi az meg úgy is kezdeményez. :)

Legalábbis nállam mindig igy volt. :)

18/L

2011. nov. 9. 01:01
 26/29 anonim ***** válasza:

vannak olyan típusú lányok akik félelmetesek mindaddig amíg nem ismered őket. ez megnyilvánulhat külsőben és belsőben is. szép arcú magabiztos, kék szemű lány akinek az arcán semmi érzelem nincs eléggé unszimpatikus tud lenni...

közben pedig lehet, hogy egy aranyos kedves leányzó.

láttam már ilyet párat, és ismertem is ilyet!

van olyan lány aki állítólag nagyon kedves-rendes-közvetlen, de amikor meglátom borsózik a hátam mert olyan a tekintete, pedig tetszik mert pont az esetem.

2011. nov. 9. 08:34
 27/29 LadyLee ***** válasza:

"szép arcú magabiztos, kék szemű lány akinek az arcán semmi érzelem nincs eléggé unszimpatikus tud lenni... "

Na, ez eléggé illik rám. És tőlem is szoktak félni a pasik, illetve részben félnek, részben olyasmiket feltételeznek elsőre, ami nagyon távol áll a valóságtól.

De szerintem ez nem gond - csak természetes szelekció - akit elsőre megrémítek, az fusson is el minél messzebbre, mert nyilván nem nekem való. De nyugi, mindig lesznek pasik, akik veszik a fáradtságot, hogy megismerjenek és bátran szembenéznek a kihívással. :)

2011. nov. 9. 11:21
 28/29 anonim ***** válasza:

tőlem is félnek és nem csak a fiúk :DDD sokan...és nem a szépségem miatt :DDDD nem linkelek képet, mert betörik a monitorod meg amúgy is, anonim oldal.

de az erős kisugárzás(még ha nem is agressziv) ijesztő lehet. mindenki számára.

2011. nov. 9. 16:17
 29/29 anonim ***** válasza:
hát jó igazad van,nem mind1 mitől ilyesztő az a lány,pl kiszel tünde nem a szépsége miatt ilyesztő
2011. nov. 9. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!