Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h először minden pasi tart, csúnyán mondva FÉL tőlem?
Figyelt kérdés
Igaz h eléggé erős a személyiségem, és szókimondó vagyok, ezért lehet??2011. nov. 8. 22:30
11/29 A kérdező kommentje:
hát most inkább vagyok őszinte, mint hogy áltassak valakit . ez így korrekt nem?
2011. nov. 8. 22:42
12/29 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
nem vagyok a világ legszebb nője, de azért csúnya sem, Kössz.!"
Persze,nem is mondtam,hogy csúnya vagy.Próbáltalak egy picit visszahúzni a Föld nevű bolygóra..
13/29 A kérdező kommentje:
nem a kinézetem az ijesztő, teljesen átlagos lány vagyok. a személyiségemtől félhetnek..
2011. nov. 8. 22:44
14/29 anonim válasza:
Magaddal is őszinte vagy?
Nem érzed magadat néha bunkónak?(ismét nem írom,hogy az vagy,csak kérdezem)
15/29 A kérdező kommentje:
őszinte vagyok magammal. Az előző kijelentésedre is írhattam volna h világszépe vagyok, de tudom h nem :D ennyi
2011. nov. 8. 22:45
16/29 anonim válasza:
Ördögi kör.
Nem is attól félünk, hogy "nem látatod magad", hanem attól hogy durván elutasítasz. Veszett küzdelembe keveseknek van kedve belemenni. Legalábbis így érezzük.
21F
17/29 anonim válasza:
Bocs, elírtam.
látatod = áltatod
18/29 anonim válasza:
Nem külsőségekre értettem,most hagyjuk,hogy jól nézel-e ki,vagy sem.
Nem válaszoltál erre:
Nem érzed magadat néha bunkónak?
Csak mert a túlzott őszinteség sokszor fordítva sül el,és ha már van egy híred,akkor simán kerülhetnek a "férfiak".
19/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok bunkó, figyelek arra h a másikat tisztelve mondom el a véleményemet. nem kell a sértődés.
2011. nov. 8. 22:50
20/29 anonim válasza:
Mer rusnya vagy, és megijednek tőled. De meg lehet szokni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!