Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 évesen, sajnos még nincs gyermekem a rosszul sikerült párkapcsolataim miatt. Kellenék így olyan nőnek akinek már van gyermeke csak egyedül neveli, vagy ez, hogy egy ennyi éves férfinak nincs, bizalmatlanságra adhat okot?
Hát én is egyedülálló anyuka vagyok, 28 évesen. Én pedig attól félek, hogy nem találok olyan társat majd, aki engem is és a babát is elfogad. A kislányom a mindenem! De hiányzik a szeretet és a szerelem is, a gondoskodás...
Tehát emiatt ne keseredj el, az élet sajnos sokszor nem úgy alakul, ahogy várná és szeretné az ember. Vannak nehéz időszakok. Ha görcsösen akarsz valamit, sosem jön össze. Tehát türelem és egyszer csak az öledbe hullik!
Szép Napot!
Van két fiam, akiket egyedül nevelek. És úgy gondolom, nem fogok olyan férfit találni, aki elfogadja, hogy számomra ők mindennél fontosabbak...
A gyerekeimnek is hiányzik a férfi (a párom meghalt), de attól is félek, hogy őket nem tudná valaki más sajátjaként szeretni...
Te parázol jobban vagy én? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!