Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratomal egyutt vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratomal egyutt vagyunk mar tobb mint 2 eve es nemreg szakitott, mi lehet? Reszletek lejebb

Figyelt kérdés

A pasimal mar egyutt vagyunk tobb mint 2 eve, de most kb egy honapja szakitott azzal az okal hogy o mar nem erzi hogy szeret-e vagy csak megszokas az hogy mindig velem van. Azt is mondta hogy mar nem tetszem neki ugy mint reg, es hogy mar nem is erez ugy irantam mint reg, csak ugy egy smsben szakitott. Majd aztan 2 nap utan bocsanatot kert hogy ezt tette velem, azt mondta hogy hulye volt es stb. Mondtam hogy mar ugysincs ertelme mivel hogy mar nem tetszem neki ugy mint reg es bevalotta hogy vannak tolem jobbak is( tudom hogy vannak jobbak) de szerintem ha igazan szeret az ember valakit akkor annak csak az az egy letezik, csak o a legszebb neki, es nincs mas. Visszaterve... azt mondta hogy tetszem neki, es nem letezik mas szamara... megbocsajtottam neki de meg mindig nem erzem azt hogy szeret. Mit tegyek? Mivel teszteljem? Mivel tudnak igazan megbizonyosodni rola?

Bocsi hogy ekezetek nelkul irtam:)

Csak komoly valaszokat kerek

Koszi:)

2011. nov. 8. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Köszönöm, de én nem sajnálom egyáltalán. Az idő múlásával teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy nem illettünk egymáshoz. Igazán akkor is tudtam. Most ment férjhez, pár hónapja, és arra gondoltam, hogy de jó, hogy nem én vagyok az. Ugyanis nem lehettem önmagam mellette. Most van párom, és sokkal felszabadultabb, boldogabb vagyok vele, mint azzal a volt barátnőmmel.

Tehát lehet, hogy jó volt az a plusz másfél év, de a jövőm már az első szakításkor eldőlt, az, hogy nekem másik nő mellett a helyem, de ez nem csak a lány miatt volt, hanem az egész kacsolat miatt, csak szerelmes voltam ezért nem láttam akkor.

Most úgy gondolom, Te is hasonló helyzetben vagy, és majd Te melletted is lesz egy olyan pár, aki miatt megérte ezt a mostanit otthagynod, és egyáltalán nem fogod bánni.

2011. nov. 8. 22:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon orulok neki, hogy te megtalaltad azt a not akivel boldog lehetsz, remelem igazad van es majd nekem is lesz egy olyan pasim aki szeret igazan tiszta szivevel... Nagyon szepen koszonom:)
2011. nov. 9. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!