Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a páromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a páromnak, hogy megnéztem az üzeneteit?

Figyelt kérdés

Nagy hibát követtem el. A minap párom belépve maradt iwiw-en a gépemen. Mikor én akartam jasználni vettem ezt észre, de nem tudtam megállnu, megnéztem az üzeneteit.

(Csak amiket az exével váltott)

Nem félek, hogy megcsal, de nem tartom magam olyan solra, hogy ne aggódjak, hogy majd elhagy valakiért.

Mit tegyek? Szívem szerint elmondanám neki de fèlek, hogy ez teljeseb tönkre teszi a köztünk lévő bizalmat

2011. nov. 8. 14:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Pár hete hasonló szituban voltam, csak én találtam is valamit.

Úgy döntöttem bevallom, elmondtam, hogy megrendült benne a bizalmam és nem kellett volna olyan sms-t találnom, amit találtam. Megbeszéltük, nem esett neki jól, de nekem sem amit találtam. Tényleg nem jó titkolózni. Ha lelkiismeret-furdalásod van, akkor mondd el neki. Nekünk segített, hogy megbeszéltük.

2011. nov. 8. 17:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagy hisztit a nők szoktak csapni ezen. Ha elém állnál, közölnéd, hogy megbántad, nem fordul elő többet, akkor én higgadtan megkérdezném, miért csináltad, és láttál e olyat, ami nem tetszett. Ha ezt megbeszéltük, jobban bízom benned, mert elmondtad, ha hülye voltál. Ellenben, ha egyszer meglátom, hogy kutakodsz, nagy perpatvart csapnék! Ha megnézed a neveket, általában nők javasolták, hogy ne mondd el, hiszen emiatt a nők hirdetnek érzelmi statáriumot...
2011. nov. 8. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:
csakhogy nem minden férfi viselné ezt ilyen higgadtan ahogy te...
2011. nov. 10. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:

tévedés, nem az őszinteség az alapja mindennek. a nő egész életükben hazudnak (pici apró lényegtelen dolgokat)

nem is ismertem olyan nőt, aki ne hazudott volna - de alapvetően mégis rendesek voltak.

szóval tartsd meg magadnak a titkot azt kész. nem egy nagy titok.

2011. nov. 18. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!