Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap van valami kis vita. Mit tegyek?
gondolkodj el rajta, érdemes e így tovább folytatnod...nem is, inkább azon, meg tudod e erőszakolni magad annyira, hogy ténylegesen elkezdj bízni benne...mert ha úgy érzed, erre nincs lehetőség, akkor semmi jó nem fog kidülni a kapcsolatból... tapasztalatból beszélek, voltam már mindkét oldalon... az egyik kapcsolatom azért ért véget, mert a párom megfojtott a beteges féltékenységével és a vége már az volt, hogy gyakorlatilag elhagytam önmagam, bezárva éreztem magam, mint valami szerencsétlen háziállat egy félméteres láncon
most az új párommal én vagyok a féltékeny fél, és tudom, hogy ez sem jobb...mindig csak azt a félt hibáztatják aki nem bízik a párjában és féltékenykedik, pedig annak a félnek is rettentő nehéz...az állandó bizonytalanság, a félelem, átérzem mostmár én is, hogy milyen, és igen bűntudatom is van miatta, mert én is minden apróságból vitát csinálok,pl a ma éjjelt is végigveszekedtük... adok magamnak egy utolsó esélyt, mától tényleg megbízom a páromban... de ha megbukok ebben, akkor el fogom engedni
22/L
próbálok de egy ilyen megcsalás után nem egyszerű... nem egy csók volt hanem több amit tett és ez bennem maradt...
sok sikert nektek! köszi!
A kicsi viták és a sértődés lelki terror amitől meg fogod utálni őt!
Miért tette? Biztos h még a régi emlékek miatt. Szerintem egy jó kapcsolat alapja h nem kérdezősködünk! Ha szereted és kell neked, akkor tegyél rendet a fejedben és a gondolataidat rendezd el! Ha ez kész akkor jól meglesztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!