Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki akarok lépni az exem életéből, de nem tudom hogy tegyem. Lassan fokozatosan? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
barátok vagyunk. fenyegetőzik...félek hogy meg is tenné. és egyszerűen felemészt. tiszta ideg vagyok. mit tegyek?
2011. nov. 7. 17:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
azt mondta szüksége van rám, mint barát, megígértem, de egyszerűen nem megy...
2011. nov. 7. 18:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Nehéz az élete!-ezt én értem, de kinek könnyű,ha mindenki öngyilkos lenne, akinek épp nehéz az élete, már rég kihalt volna az emberiség!

Szépen kérlek, ne hagyd magad egy ilyen alaknak!!!!

2011. nov. 7. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok..de én azért nemhagyom el a barátomat mert tudom,hogy nehéz élete van. De ma megfogadtam,hogy ha a mostani nehéz időszakból kilábalunk (max 3hónap) akkor ott fogom hagyni,mert én próbálok neki segiteni,de nemmegy mivel nemengedi. Nem hallgat rám sem az anyjára..szóval inkább szenvedjen vele csak az anyja,nekem is van elég bajom.. :S
2011. nov. 7. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha bármi történik, az NEM miattad lesz. Saját maga miatt. Nem másokért élünk, hanem magunkért, a legönzetlenebb ember is, hiszen ez az élet rendje.

Ha megölsz valakit, az miattad halt meg. Ha tisztességesen szakítasz és az illető bármit csinál utána, az nem miattad van. Nagy különbség.

2011. nov. 8. 08:47
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. erőt vettem magamon :)
2011. nov. 19. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!