Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy ilyet mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ilyet mond rólam a barátom?

Figyelt kérdés
Mindig olyanokat mond hogy milyen kövér vagyok,pedig nem is,(50 kg)a kapcs elején mindig dicsérgetett most meg:(Meg hogy milyen nagy a fejem.Na hát erröl én tehetek?Nekem is lenne mit mondanom rá,de megtartom a véleményem magamnak,mert szeretem.Szóbahoztam neki,de azt mondta,hogy csak hülyéskedik,de nekem akkoris rosszul esik.Remélem értitek...
2009. máj. 7. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tetszik akkor mond meg neki vagy te is piszkáld vele és utána tedd oda hogy ez neked jól esik meg egy kapcsolatban jó ha van pár veszekedés jobban összehozza az embereket
2009. máj. 7. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem esik jól, akkor ezt mond el neki. Esetlegesen továbbra sem hagy békén, akkor még lehet éretlen és nem érti meg, hogy neked ez nem tetszik - pont -.

Nővéremnél is ez van, de ők tényleg poénból. Párja szép szál legény ezért ( hozzá tartozó méretarányos kobakkal ) naffejűnek, míg tesómat két db kicsit szétálló foga miatt van csesztetve ( NT - azaz Normal Teeth XD ).

Minden szépet!

Sárky

2009. máj. 7. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Sztem néha fáradt, álmos, és melletted is kicsit unatkozik, mert az egész nap az, és a sok szeretlek-szeretlek-szeretlek helyett inkább csak cukkol, én is szoktam mondani a barátnőmnek valamit, de nem ilyeneket, hanem hogy szexistennő, pajkos angyal, szűz cica, meg hogy " elcsábíthatlak? " :D

Meg mikor azt mondja nevetve hogy " jajj, hagyjál már :P "

arra elkezdem: oké, én hozzád sem fogok érni, felülök a vonatra és kész, erre közbevág és: nemúúúgggyérrrteeeeeem :DDD

Meg pl. mondom neki hogy tök jó, 23 évesen is szűz leszek, ha rajta múlik, de inkább keresek egy 16 évest, és erre meg: " jajjjjj !" :D

Remélem segítettem. Ha megértitek egymást, akkor úgyis csak hülyéskedik :)

2009. máj. 7. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez van barátommal.:D Mondjuk én jól töröm mert én is szekálom őt.:D mondjuk ő harap is..-.-"

Amíról le kéne szoktatni.. de nem tudom, hogy:D

hiába parfül.. keserű de nem érdekli..:D rendesen élvezi, hogy harapdálhat és csipkedhet én meg kék-zöld vagyok utánna:D

Beszéld meg barátoddal, hogy te nem szereted, hogy ha szekál, mert téged zavar, és bánt...

2009. máj. 7. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor kövérezzen le, ha majd kigyúrja magát és leszálkásít. Én úgy lehordanám a gec1be, hogy csak úgy nyekken.
2009. máj. 7. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:

A baratom neha engem is "nagyfejunek" szolit, de csak mert egyszer a tesoja beszolt nekem es azota fennmaradt, engem nem zavar. en 59kg vagyok es meg sosem koverezett le, nem is vagyok az.

amugy ha valami nem tetszik kell valtoztatni -uzenem a baratodnak...

szerintem se..fejseg kovernek nevezni egy lanyt...

2009. máj. 7. 22:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek!

Ja es tenyleg egy kigyurt pasas,semi felesleg nincs rajta,tiszta izom,en meg...:(

Nem eleg h a volt kapcsolatomm miatt is nagy onbizalomhianyom volt,most meg ez.Na mind1

2009. máj. 7. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomoritani de ez a pasi nem szeret igazán. miota vagytok egyutt?
2009. máj. 8. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én barátom PONTOSAN ugyanilyen. Folyamatosan azzal heccel, hogy dagadt vagyok (54kg) - mindamellett, hogy amúgy a teltebb lányokat szereti - és ez nekem is taccsra vágta az elején az önbizalmamat, de már megértettem, hogy tényleg csak vicc. Nagyon ritkán mondja, hogy szép vagyok, nem bókolós. Meg "krumplifejű" is vagyok, de ez is csak cukkolódás.

Hidd el neki ha azt mondja hogy csak idétlenkedik ;) Vagy kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e hogy vékonyabb legyél. Hogyha kellő komolysággal teszed meg, és ő azt hiszi, hogy tényleg fogyózni akarsz, akkor úgyis mondaná, ha így lenne. Az én pasim válasza erre az volt h "Jaj ne legyél már gyagya, olyan szép vagy."

2009. máj. 9. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!