Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjem át a jóbaráti zónát?
Figyelt kérdés
van egy fiu aki tetszik dumálunk ölelés arcra puszi jó barátok vagyunk és én szeretném ha több lenne köztünk szerintetek én lépjek vagy várjam meg míg ő? ha én mi legyen az első?2011. nov. 6. 17:47
2/4 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok!
Nekem azt tanácsolták, h várjam az első konkrét jeleket, és ha biztos a dolog akkor lépjek! Csak vigyázz nehogy pofáraess!:S
Hajrá! Privátban ha gondolod megbeszélhetjük:)
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Először várd meg hogy tetszel-e neki, vagy csak barát. Ha most rányomulsz a barátság is tönkre mehet... :/ Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
az a helyzet h ő nyomulósabb fajta (nem rossz értelemben) és nála nehéz észre venni h mikor nem nyomul segítség beleörülök ebbe h nem ő a pasim és h másokra is "kacsingat"
2011. nov. 15. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!