Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lehet a kapcsolatnak ha a lány szóbahozza a házasságot?
A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/11 Időpont ma 15:04
A kapuzárási páni igenis nálunk pasiknál létezik!Ez nem arról szól hogy rögtön dobjuk akink van meg ilyenek,csak hirtelen lemenneka dolgok a fejünkben hogy game over... :)
Egyszer velem is megtörtént pedig nehittem az ilyenekben és biztosak is voltak az érzelmeim,csak a szerelmemnek volt egy gyereke mástól és ő már biztosra akart menni...Picit korábban hozta fel a gondolatot ezzel baj nem is volt mert nagyon sok évet tudhattunk egymás mögött csak nem együtt,nekem ehhez kellet vagy 2 nap hogy a fejemben mindent össze rakjak és hogy az aranyközéputat válasszam....Nos ez a kapcsolatom tönkrement és nem azért mert szóba kerültek a komolyabb dolgok...bekövetkezett az amitől féltem ,a lánynak sosem volt elég egyvalaki,pedig készen álltam volna mindenre...
CSajok ne aggódjatok!
Rádióban hallgattam a storykat és olyanok telefonáltak be akik dobták a párjukat de még is meggondolták magukat!
Egyik ilyen eset:A fiú dobta a lányt a lány hozzávágott egy cserepes virágot a fejéhez amitől a fiú meggondolta magát(természetesen a kórházi ágyon fekve),állítólag azóta is együtt vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!