Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható szakítási ok, az ha párkapcsolatban az egyik fél elkezd cigarettázni, azután, hogy sokáig együtt voltak és nem cigizett?
Nem tudom el tudnám-e fogadni, párválasztásnál nekem alap volt, hogy a társam ne cigizzen, mert engem nagyon zavar. Persze, lehet diszkréten csinálni (nem a másik orra alá fújni, rágózni, stb), de akkor sem tudja úgy csinálni, mintha semmi sem változott volna.
Egy másik érv, amit még nem sokan említettetek, a pénz. Így is elég nehéz anyagi helyzetben vagyunk, jól meg kell néznünk mire adjuk ki a pénzt, ezért mondjuk napi 500, heti többezer forint cigire az nálam nem biztos, hogy tolerálható lenne.
Ha a párom most (21 éves) rászokna, valószínűleg nem is szokna le egyhamar, akkor pedig a leendő gyerekünktől, a leendő lakásunktól, stb venné el azt a havi több tízezer forintot, az egészségi tényezőkről nem is beszélve... Azt hiszem, én ezt nem tudnám elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!