Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondhatok egy nőnek, ha utálom a testét, viszont szeretem a lelkét?
Figyelt kérdés
Elég vizuális típus vagyok, és olyan randa melle van, hogy nem szívesen nyúlok hozzá. Lelkileg meg szeretem. Jó lenne szakítani is, meg nem is. Csukott szemmel szeretkezek, és másra gondolok.2011. nov. 6. 11:53
11/22 A kérdező kommentje:
anyja-apja? szerintem leszarós tényező. Önzőnek kell lenni.
2011. nov. 6. 12:23
12/22 anonim válasza:
Nem kell ezt túl bonyolítani, meg mondod neki hogy bocsi de kihült a kapcsolat te már nem érzel iránta semmi, nagyjából ennyi.
13/22 kendrazoltan válasza:
kérdező #9
Eszembe jut erről egy vicc és bocsi, de meg kell osztanom veletek:
A zsidó házasodni készül és nem tudja, milyen nőt vegyen el. Elmegy hát a rabbihoz és megkérdezi:
- Rabbi, segítsen! Nem tudom milyen nőt vegyek feleségül. Rondát, akire rá sem fog nézni senki, de tudom, hogy mindig hűséges lesz és mellettem marad, vagy szépet, aki megcsal majd mindenkivel, még talán a barátaimmal is?
- Nézd, fiam, neked kell tudnod, melyik a jobb: megosztani egy szelet tortát barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül...
xD
14/22 anonim válasza:
Szakíts vele minél előbb. Nem vagy szerelmes,hiszen nyomorult jelzővel illeted...:S
15/22 anonim válasza:
Ha valakire már azt a jelzőt használod, hogy nyomorult, szerintem ott már teljesen egyértelmű a válasz. Amúgy azt írtad, szereted a lelkét, de közben nem túl tiszteletteljesen vagy szeretetteljesen beszélsz róla. Ha szemtől szembe is ilyen vagy, szerintem neki is jobb lenne, ha otthagynád.
16/22 anonim válasza:
Kár, hogy nem lehet értékelni a kérdéseket is..
17/22 anonim válasza:
Nagyon kedves és jó érzésű ember vagy de egyszerűen nem érzem a szexuális vonzalmat szóval nem lehet már köztünk barátságnál több.
18/22 anonim válasza:
Kedvellek mint barátot, de nem vonzódom hozzád.
20/22 anonim válasza:
Milyen mell az, ami ennyire ronda? Hogy néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!