Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem le az aggodalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le az aggodalmam, hogy legalább aludni tudjak?

Figyelt kérdés
Barátnőm 16 éves én 17 vagyok. Nyáron történt, hogy buliba beletettek valamit a piájába és elájult . Én akkor pont az ország másik végén voltam. 1 hónaposok voltunk. Most 5 hónaposak vagyunk. Elment legjobb barátjával bulizni, és nem tudok aludni sem. Kattog az agyam, hogy berúgott / megcsal / történik valami stb stb. Bízok benne, de várom hogy írjon neten üzit telefonról, vagy bármi. Ha elaludnék tuti felkelnék, és egyből nézném, hogy írt e. Hogy győzzem ezt le?
2011. nov. 6. 00:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ja,persze.

a rablók első számú célpontjai a 16 éves csóringer kiscsajok.

szerintem is kamu sztori ez a piába rakott dolog.

egyszerűen a másik fiújával volt és nem volt kedve dumálni veled.

2011. nov. 6. 17:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez úgy volt, ha annyira tudni szeretnétek, hogy kaptam egy smst az egyik barátnőjétől, hogy hívjam fel gáz van. Felhívtam. Mondták hogy ez meg ez történt. Beszéltem barátnőmmel, sírt minden baja volt. Úgy volt szakítunk, mert őt ez nagyon megviselte és nem akar nekem rosszat ezzel, hogy nem tudja mi történt velem. Együtt maradtunk.
2011. nov. 6. 18:12
 13/14 anonim ***** válasza:
ne menjen buliba, max veled, nélküled ne bulizzon.. ennyi, szabadidőtökbe találkozzatok ne külön bulizzatok
2011. nov. 27. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:
a nők jó színészek, sajnálom
2011. nov. 27. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!