Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy ismerkedtetek meg, a mostani párotokkal?
Figyelt kérdés
kort is ,ha lehet! köszi2011. nov. 5. 23:45
11/17 anonim válasza:
Neten. Több, mint 3 éve vagyunk együtt.
21/L
13/17 anonim válasza:
Egy kisebb rendezvényen. Ott csak pár szót váltottunk,de a levegő végig, szinte érezhetően forrt közöttünk. Utána egy közösségi oldalon kezdtünk el jobban ismerkedni egymással,majd pedig megbeszéltünk egy találkozót. (:
14/17 anonim válasza:
Hát ez érdekes szituáció... egy baráti társasággal mentünk inni, és közülük az egyik srác már hamarabb kiszemelt magának. Leültönk egy másik baráti társasághoz, ahol az elején azzal a sráccal beszélgettem, de egy idő után egy fiú, aki mellett ültem elkezdett nyomulni. Ez úgy látszik vmilyen szinten tetszett, meg nem is, mert hazakísért engem és lakótársamat és 5. randi után, ami filmvetítés volt, megcsókolt és azóta járunk :) És nagyon szeretem :) 19/L ez az első kapcsolatom
16/17 anonim válasza:
Buszon ismerkedtünk meg.Mind a ketten suliba mentünk.
17/17 anonim válasza:
Neten,tudom nem nagy dolog,de tök véletlenül találtunk egymásra. :)) Ennek több mint 1 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!