Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek h a párom velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek h a párom velem maradjon, és h higgyen nekem?

Figyelt kérdés
Én 10-éve élek együtt a párommal. De 2 hete kijelentette h szüneteltessük a kapcsolatunkat. Tudom h nagyon sok mindenben hibás voltam, h nem figyeltem rá elégé, és h neki idő kel h ezt feldolgozza. De 2 hete csak azt bizonygatom neki h megváltoztam mert tanultam a leckéből. Van 1 gyönyörű 8-éves kislányunk, meg 1 közös lakás. De nehéz úgy mellette élni h ott van mellettem és még csak meg se érinthetem. Rettentően hiányzik az ölelése, az h este oda bújik hozzám, szóval minden.
2009. máj. 7. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
10 év hosszú idő. Ha előtte nem volt komolyabb kapcsolatotok mással, akkor egy idő után úgy érezheti, hogy lemaradt valamiről. Jó lenne tudni, hogy te melyik vagy a kapcsolatban. A férfi, vagy a nő?
2009. máj. 7. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem hagyd,agy neki időt,ahogy kérte.Igaz ez nehéz dolog,de ha jobban belegondolsz,és azt mondja h "bocsánat és veled akarok maradni",már biztos nem fog többet elbizonytalanodni melletted.Ha most folyton faggatod és zsörtölődsz,csak még jobban megunja a helyzetet és tovább áll az együtt töltött 10 év ellenére is.Légy türelemmel és éreztesd vele,hogy szereted(de nem mássz rá)annak ellenére,hogy most "pihenőn" van.

˛˛D˛˛

2009. máj. 7. 12:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Én a férfi vagyok a kapcsolatban.
2009. máj. 7. 12:56
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Én is annyit tudok tanácsolni, hogy ne sürgesd, légy lazább és ne kérdezgesd mindenről.

A dac és a sértödés nem old meg semmit,hagyd hogy érezze hogy idöt adsz neki.

Ráfog jönni, hogy kicsit tulzásokba esett mikor ilyet mondott neked, hiszen egy nőnek igazán fontos a családja főleg, ha semmi probléma nem volt eddig ami okot adott volna rá.

Légy türelmes és semmi esetre se mondj olyat, hogy megváltozol, hiszen ez nem igaz felnöt korban csak korrigálni lehet a hibáinkon megváltoni már nem lehet, ne igérj semmit az a késöbbiekben csak ront a helyzeten.Ilyen vagy így kell hogy szeresen,csak javítani tudsz azon aki ami vagy ez az igatság.

Addigis járj sétálni futni stb ha van idöd.

Remélem segítségedre voltam.

2009. máj. 7. 13:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat.de az a baj h én sokat hibáztam a kapcsolatunk alatt,és az ö kérése volt h változzak.

Azt mondja h ne érte tegyem hanem magamért.

Azt mondja h neki még helyre kel tenni magában a dolgokat,h neki idő kel.

Ami a legrosszabbul esik h azt mondta h magával szeretne foglalkozni,és nem tudja h valaha megint lesz-e köztünk valami.

Mostanában sokkal többet foglalkozik magával,napról-napra szebbnek látom,és félek h más karjába menekül majd.

tudom h nincs most senkije mellettem,de mi van ha azt tervezi h vár valakire?

Csak remélni tudom h még valaha együtt boldogok leszünk.

2009. máj. 7. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A legelső válaszoló vagyok. Hát, ha így állnak a dolgok, gyakorlatilag már lemondott rólad. Szedd össze magad, és te is légy szép, ápolt, legyenek jó fogaid, stb, mint kapcsolatotok legelején. Mivel te vagy mellette mégis a legtöbbet, talán megváltozik irántad, de ez csak feltételes. Minél inkább szorongatod, bizonygatsz ,annál több rosszat teszel.
2009. máj. 7. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsokat.

Tegnap este megoldódót a dolog.

Egyelőre szent a béke,és remélem h ez már így is marad.:)

2009. máj. 8. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!