Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt velem őszinte. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nagyon szeret a barátom, az tény. 1 éve vagyunk együtt. Én már elmondtam az elején, hogy más vagyok, mint a többi lány, és úgy gondolom, hogy ha valakinek párja van, akkor ne legyen kíváncsi a szép lányokra, az a fogalom, hogy jó csaj haljon ki. Szerintem az a normális, hogy ha valaki nagyon szeret valakit, férfiként/nőként csak rá tud nézni. Együtt néztük a barátom gépét, és megtaláltuk benne egy előzményét: amikor válogatták a rajtrács csajokat. A link az volt, hogy a legjobb csajok közül válogattak. A barátom hónapok óta váltig állítja, hogy őt nem érdekli az ilyesmi, nem indukál benne semmit, nem kíváncsi rá. 1000szer mondtam neki, hogy mondja meg az igazat mindig, mindenben,ne azt, amit hallani akarok.

Egyébként is nagyon önbizalomhiányos vagyok, és nagyon fáj, hogy adok magamra, mindig igyekszem csinos lenni,és neki mégis van igénye erre, hogy végig vizslasson ilyesmit a neten...Holott elmondtam neki, hogy nálam mi az alap. Én sem nézek meg másokat, sem a neten, sem az úton, sehol. Nem árultam zsákbamacskát, ezt jól tudta.

Nem tudom, most hogy fog tovább működni a kapcsolat...Pedig teljesen más, mélyebb, mint ma a fiataloknál általában. Nagyon törődünk egymással, gondoskodunk egymásról, nem járunk el bulizni, ilyesmi.

Engem ez most nagyon mellbe vágott. Annyira fáj, hogy nem voltunk együtt, ő látta a linket, hogy "megmutatjuk a legszexibb, legszebb csajokat", és ő rákattintott. És ilyen kifogással jött nekem,

hogy nem nézte végig, meg hogy csak az arcukat mutatták, meg az derült ki belőle, hogy milyen buták azok a libák. Végig néztem a videót, rohadtul nem erről volt szó...meg hogy nem nézte végig...

Nem értem, hogy ha mással nincs problémánk,és vidáman, szeretetben elvagyunk egymással, akkor miért kell ilyenekkel elrontani?

Önmagáért beszél, hogy kíváncsi volt rá.

Nem tudom, mások nézegetnek-e ilyeneket..kész vagyok.

2011. nov. 4. 23:26
1 2 3
 21/22 napietus ***** válasza:

"Meg hánytam-vetettem magamban a dolgot, és lehet azt kéne csinálni, hogy figyelmen kívül hagyni az egészet, tojni rá magasról."

így van, ez a helyes hozzáállás :)biztos láttál már divatbemutatót. hányszor előfordul veled is, hogy látsz egy ruhát, ami ahogy a modell végigmegy benne a kifutón, olyan szép látványt nyújt, azt mondod, de szép ruha. ugyanakkor te magad fel nem vennéd, ha ingyen lenne se, mert nem illik hozzád/nem praktikus/túl feltűnő stb, tehát tipikusan olyan darab, amit a kifutóra terveztek, soha, senki, semmilyen alkalomból nem fogja hordani. így van ez valahogy ezzel is, hogy a pasik megnézik a szép nőket. vagy mint a zsiráf az állatkertben: szép, érdekes, ilyet is láttam, de otthonra nem kéne :)

2011. nov. 5. 12:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Na,örülök,hogy hajlandó vagy változni,ez jó pont.Nekem is a barátom a legszebb férfi(különösen gitárral a kezében),és nem cserélném le,de azért például megnézem az összes Johnny Deppes filmet(persze jó színésznek is tartom),mert jó pasi.Az természetes,hogy mikor együtt sétáltok nem nézeget feltűnően más csajokat,az azért durva szerintem is,ha valaki a párja mellett feltűnően stíröl másokat,de ha esetleg néha megnyit egy ilyen oldalt,az nem baj.Leírtad,hogy a külsőddel semmi bajod sincs,és a barátodnak sincs,szóval nyugodtan levetkőzhetsz előtte...nekem kis cicim van például,de a barátom mindig azt mondja,hogy milyen jól beleillik a tenyerébe...így tetszel neki,kívül-belül...szeret téged,ne légy féltékeny ilyen címlaplányokra,ők sem olyan szépek ám smink nélkül...múltkor láttam az egyiket,tök átlagos volt...
2011. nov. 5. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!