Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik szakítás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik szakítás a gyakoribb?

Figyelt kérdés
Amikor a lány szakít a fiúval, vagy amikor a fiú a lánnyal?
2011. nov. 4. 13:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
erzekettlen vagy, ha nem tudod pontosan mirol van szo, akkor ne szolj bele
2011. nov. 26. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát mindegyik lány és nő oda figyel, hogy ne sérüljön a másik egója, (egy) aki nem szeretne jelenetet, (kettő) aki még szereti de tudja, hogy nem ő lesz a gyermeke apja.
2011. nov. 26. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet megmondani így... Ha a kapcsolat rossz és ezt mindkét fél tudja, szeret a fiú szakítani hogy az ő kezében legyen a választás és ezzel is mutassa hogy alfahím. A nő viszont szeret, még a fiú előtt véget vetni, hogy elmondhassa milyen fasza csaj, hogy kidobta a pasiját... Nem tudom mégis milyen választ vártál :DD
2011. nov. 26. 16:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok érzégetlen, mert te nem így gondolod. Természetes ilyenkor én sem arra utazok, hogy a földig alázzam, vagy hasonlók. Igen, természetesen én is szeretem elkerülni a vitákat, és nem akarom megbántani azt, akibe valaha szerelmes voltam. De ha avval megsértem az egóját, hogy szakítok vele, hát akkor sajnálom. Nálam az őszinteség nem egyenlő a bunkósággal. De nem fogok ilyenekkel szórakozni, hogy most akkor én mondatom ki vele, hogy szakítsuk. ÍGyis úgyis az lesz a vége, hogy már nem vagyunk együt. Egy rossz kapcsolatot nem kell ilyenekkel húzni. Ennyi erőből az én egómat is megsértheti... És légyszives ne mond meg, hogy hova írkáljak és hova ne. A kérdést is tökéletesen megértettem.
2011. nov. 27. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Bocsanat!!!!!

azt hiszem felreertettuk egymast!

O volt gyava kimondani, hogy legyen esetleg vege mikozbe mind ketten szerettuk egymast csak volt valami es pedig a tavolsag ami megoldhato lett volna kozottunk. O nem volt kepes elmondani nekem, hogy ne meg keressem az allast ott, es csak 5 honap utan valahogy megosztotta velem, hogy ne is keressek es utanna meg mindig jartunk egy jo par honapot es lattam, hogy nem stimmel valami es akkor en mondtam, hogy legyen vege!

Es ezek utan meg mai napig beszlegetunk napirenden es feltekeny ram akkor ki kinek serti az egojat?? Ha en meg szeretem ot ugyanugy es nem en keresem mert inkabb o engem es ritkan!

2011. nov. 27. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!