Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik az a harom dolog ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az a harom dolog ami idegesit a parodba?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 19:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Engemet nagyon idegesít, amikor a barátnőm:

1.

2.

3.

Bocsi, de egy angyalt nem lehet értékelni, mert felbecsülhetetlen! :):)

Matt

2009. máj. 6. 22:07
 22/25 anonim ***** válasza:
akaratos,normálisan nem lehet semmit megbeszélni vele mert nem rám figyel hanem valamivel játszik (pl pulcsi felhúzó,öv csat,stb..), meg hisztis.. ha nem az van amit ő akar akkor bevágja a hisztériát..
2009. máj. 7. 13:13
 23/25 anonim ***** válasza:

Mi ugyan már nem vagyunk együtt, de ami idegesítő volt benne az, az hogy:

-mindig, mindenhonnan elkésett, ha meg volt beszélve hogy itt és ott találkozunk, általában fél-egy órákat vártam rá...

-mindig fáradt volt, még akkor is ha egész nap nem csinált semmit, ha elmentünk valahova, menjünk haza, mert ő álmos...

-és ami a legidegesítőbb : trágárul beszélt velem, illetve olyan jelzőkkel illetett, amit egy férfi nem engedhet meg magának egy nővel szemben, főleg nem a barátnőjével szemben...

2009. máj. 7. 16:33
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, egy ilyen fickóval nekem is volt dolgom, szakítottam is vele.
2009. máj. 7. 16:46
 25/25 anonim ***** válasza:

féltékeny (méghozzá ok nélkül.)

ezen kívül asszem mindent szeretek benne, vagy ha nem is, más nem bosszant

2009. máj. 8. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!