Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon félreérthető lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félreérthető lenne gyűrűt így ajándékozni? Lennt info!

Figyelt kérdés

Karácsonyi ajándékként kapna egy gyűrűt. Nem eljegyzési meg semmi ilyesmi, csak szimplán ajándéknak, úgyse hord, gondoltam kapna egyet. Valami ilyesmire gondoltam:

[link]

Te félreértenéd?

2011. nov. 3. 22:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szép gyűrű, de szerintem nem véletlenül nem hord... Gondold még át ;) Egyébként nem félreérthető szerintem.
2011. nov. 3. 23:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát lehet biztosra megyek hogy ne értse félre, a delfinekkel nincs semmi baja szerintem...nem mondta hogy különösebben hu de kedveli őket de biztos nem utálja hamár állatbarát.
2011. nov. 4. 08:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is gyűrűt kaptam karácsonyra és nem értettem félre.... Örültem neki és hordom a mai napig.

Nem kell erre úgy rágörcsölni. A gyűrű szép ékszer. Szeretjük :D Nem csak eljegyzésre lehet azt adni.

22 l

2011. nov. 4. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!