Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős férfival csalom a barátom és nem tudom egyikkel sem befejezni a kapcsolatot. Mindkettőt szeretem. Lehetek egyszerre két emberbe szerelmes? Ha szeretem a párom szerelemmel hogy vagyok képes mégis ilyet tenni? Huzamosabb ideig?
Egyikbe sem vagy szerelmes, csak Ragaszkodsz mind a kettőhöz és Megszoktad mind a kettőt. Sokan összetévesztik ezeket a dolgokat, te is ebbe a csapdába estél. Csak mivel elkezdted komolyabban megszeretni őket, elkezdett zavarni a dolog, mert nem lehet egyszerre szeretni valakit és átvágni.
A "hogy vagyok képes ilyet tenni" kérdésre ott van a válasz, amikor összejöttél a másikkal. Ha az első csók alatt, az első dugás alatt mindent ki tudtál élvezni és nem éreztél lelkiismeret-furdalást, ott van a válasz. Nekem ezer problémám van a kapcsolatomban, de amikor meglátok egy szép, intelligens, vonzó lányt és beszélek vele két szót, már akkor leesik egy sorompó az agyamban, hogy NEM, ha én most itt továbblépek, akkor flörötölni kezdek, csókolni, szexelni és ezért ITT és MOST jegelem ezt a kapcsolatot és egy baráti csevejnél tovább nem megyek.
Neked nem volt meg ez a sorompó, nem érdekelt, hogy mi a lesz a következmény. Ezért hibás vagy te is, mert nem gondolsz másokra, csak a pillanatnyi vágyaidra és ezen változtatni kell, de hibás az a párkapcsolat is, amiben te egyáltalán nem szereted annyira a másikat, hogy ilyenkor eszedbe jusson ő.
A pároddal azért szakíts, mert nem szereted igazán, ráadásul az eleve kérdőjeles párkapcsolatba még te is plusz belesz*rtál.
A másik pasival meg azért szakíts, mert az még az elsőnél is hazugabb kapcsolat: mind a kettőtöknek csak egy pótlék a másik, nincs semmi őszinteség köztetek!
Mindezek után, ha szakítottál mind a kettővel, kicsit lásd be a hibáidat és azt is, hogy te mit akarsz igazából.
HA így lesz, akkor nem fogsz olyat mondani pl., hogy "ezt kivéve én jó ember vagyok, jobb sok másiknál". Ugyanis az emberek nem egymáshoz képest jók, nem azáltal leszel te jó, hogy találsz egy szärabbat.
És NINCS olyan, hogy "ezt kivéve", nem lehet a személyedet szeletekre osztani! Vagy elkövetsz egy szemétséget, vagy nem!
Sok sikert kívánok! Az, hogy szakíts a fentiekkel és túllépj ezen az állapoton, elsősorban a saját érdeked. Csak így válhatsz valóban őszinte és így boldog emberré. Egyébként csak marad a konstans lelkiismeret-furdalás, a hazugságok és az, hogy fájdalmat okozol másoknak, amit ők viszonozni is fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!