Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A magas pasik mért ilyen kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas pasik mért ilyen kis tökmag csajokkal járnak?

Figyelt kérdés
A magas pasikat mindig ilyen 150-160cm kis törpe lányokkal járnak. Mért nem magasakkal?
2011. nov. 3. 18:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Mert nem szeretjük a lóbaxo spinéket.:D
2011. nov. 3. 18:24
 12/26 anonim ***** válasza:
Nos kedves barátom. Régen hallottam, hogy kis emberek azért választanak magas párt maguknak, hogy a gyerekeik úgy normál szinten legyenek. Ez az ösztönökbe van benne, hogy ki kell javítani a hibát. Egy társadalomban ahol van egy átlag méret mindenki be kar arra állni
2011. nov. 3. 18:41
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy mekkora egy lány de azért túlságosan alacsony és magas se legyen. Nem zavar ha velem egy magas vagy egy fejjel kissebb. 185 cm vagyok
2011. nov. 3. 18:45
 14/26 anonim ***** válasza:

Én szeretem ha pici a lány (Több hely az ágyban:D)

De amúgy: én speciel azt szeretem, hogy nálam ettől lány egy lány. kicsi, törékeny.

2011. nov. 3. 19:13
 15/26 A kérdező kommentje:

Értem h biztonságban érzed magad egy 2 méteres pasi mellett. Csak olyan furán néz ki de ez csak az én véleményem.

Abban lehet vmi h normális méretű gyereket szeretnének. És tényleg 10 lányból 7 alacsony.

Nem érzem magam torzszülöttnek azért mert magas vagyok. (183cm és 65kg)

2011. nov. 3. 19:29
 16/26 anonim ***** válasza:
41%
Ezt kikérem magamnak. Magas pasiként kifejezetten taszítanak az alacsony lányok. Olyan gyerekesnek tartom őket. a két méteremmel pedig nem fogok hajlongani egy fél méterrel alacsonyabb csajhoz. Sajnálom, ez van. Ha a lányoknak egy kötetnyi elvárásuk van a pasiról, akkor nekem is lehet ennyi kikötésem.
2011. nov. 3. 20:21
 17/26 anonim ***** válasza:

"Igazán biztonságban 185-190centis férfiak mellett érzem magam,"

Mindig ezzel jönnek. Rendben van. Van egy haverom, aki 190 centi, de csak 65 kiló. Szerencsétlen nem tehet róla. Ne mondjátok már, hogy egy ilyen pasi mellett biztonságban éreznétek magatokat.

Ezzel persze nem akarok a "fajtám" ellen beszélni, csak egy kicsit feldobni az alacsonyabb pasikat, akik ki vannak akadva a méretük miatt.

2011. nov. 3. 20:26
 18/26 anonim ***** válasza:
ha kicsi a pasik tudod mie akkor kicsi nő kell, mert nekik a kicsi nagynak tűnik. Na ezért vannak a négerek magasokkal, mert nekik a nagy kell.
2011. nov. 3. 20:48
 19/26 A kérdező kommentje:

Igen szerintem sem nyújt nagyobb védelmet egy 190cm és 65kg fiú egy 170cm 70kg-nál de hát ők tudják.

Utolsó ezt eddig nem tudtam. Akkor keresnem kell egy négert.

2011. nov. 3. 20:59
 20/26 Ájron ***** válasza:

Őszinte leszek, a magasra voksolok. max egy fejjel lehet kisebb. Az elmondottak alapján A kérdező pl pont az ideális, de amilyen szerencsém van, úgyis pesti, az meg messze van. :-D

viccet félre téve, Mindenki olyat választ, amilyet szeret, de én maradok a magasaknál. Mee' hogy én is az vagyok. (180 cm) az egész ízlés kérdése

2011. nov. 4. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!