Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhat párt egy fiús lány?
Igazából sosem vonzottak az igazi lányos dolgok. Ettől függetlenül persze, én is szeretem a szép ruhákat, meg ékszereket, de valahogy annyira nem izgat, mint a barátnőimet.
Sokkal szívesebben megyek inkább valami kulturális programra, vagy pedig szívesen hallgatom apát, hogy hogyan szerelte a motorokat, lőni járok, karatéztem és számítógépes játékokat is játszom. Szerintetek ez baj? Sokszor, amikor hallok lányokat beszélgetni, furán érzem magam, mert engem azok a dolgok nem foglalkoztatnak igazából.
És a kérdésem második része pedig: vannak olyan fiúk, akik az ilyen lányokat szeretik, és esetleg ők is ilyenek? Mert sajna az én ismerőseim között nem nagyon vannak ilyenek, de én pedig egyszerűen nem tudom elképzelni magam ilyen discós partyface-ekkel. Volt már több barátom, de két éve elegem lett az ilyen "mű-férfiakból" és azóta nem találtam olyan embert, aki másmilyen lenne (habár volt egy hosszú időszak, amikor nem is kerestem). Az, hogy nem találtam, talán lehetett a középsuli viszonylag zárt világa miatt is.
Nagyon szépen kérlek titeket, hogy az idétlen válaszokat mellőzzétek...
Mindenkinek további kellemes napot!
19L Budapest
Kedves tőletek, köszönöm. =)
Csak nálam a nőiesség nem a 20 centis, hegyes műkörmöket jelenti, meg a 2 centis miniszoknyákat. (Sajnos sok ember ebben látja, pedig szerintem nagyon nem így van. Tisztelet a kivételnek. =))
Hát szerintem kicsit félreérthető voltam, elnézést. Nem úgy értettem, hogy semmi más nem érdekel a lövöldözésen kívül, hanem, úgy, hogy többek között ez is. Nagyon szeretem csinálni, most akkor hagyjam abba, csak azért, mert ez fiús? De most komolyan kérdezem.
De mint a kérdés leírásában is írtam, én is szeretek szép ruhákban járni, szenvedélyesen táncolni, néha megnézni egy romantikus filmet, "nőiesen", kedvesen viselkedni. Csak nem a ruhák, smink, divat, pénzköltés tölti ki az életem.
De talán igazatok van, és talán tényleg gáz vagyok. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!