Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hogyan jött össze a párjával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan jött össze a párjával?

Figyelt kérdés
Történetekre vagyok kíváncsi.
2011. nov. 3. 11:04
 1/10 Smartguy86 ***** válasza:
Én gyorsan.
2011. nov. 3. 11:10
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
beszélgettem vele és egyszer csak montam neki,hogy de jó lenne,ha lecumizna..és ő csak annyit kérdezett,h most szeretnéd..és már copott is... ő16 én30
2011. nov. 3. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Barátnőmmel iszogattunk egy péntek este a törzshelyünkön, épp azon nyavalyogtam, hogy nem kellek már senkinek. (Két évig csak rövidke kavarásokban volt részem.) Na, a barátnőm párja és az ő cimborája odajött hozzánk, aki ilyen "bárkit megkaphat" kategória. Beszélgettünk, hülyéskedtünk, de fel se merült bennem, hogy bármi is lehetne köztünk. Barátnőmék hazamentek, mi még borozgattunk, aztán csók csókot követett, haza is kísért... Azóta őrülten szerelmesek vagyunk egymásba, és azt hiszem ő a nagy Ő. ^^ 22L
2011. nov. 3. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
beszélgetős fórumon, (nem szex!) cseteltünk, aztán egy jó idő múlva felmerült, hogy mi lenne,ha személyes is találkoznánk, aztán a találkozásokból randik lettek, és most együtt vagyunk már egy jó ideje! :-)
2011. nov. 3. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Közös barátok mutattak be egymásnak, egy idő után elkezdtünk egyre többet beszélgetni, ugratni a másikat, kaptam a bókokat (biztos sok srác állhat nálad sorba, ilyesmik)... Aztán egyszer elkottyintottam, hogy nekem mint srác ő nagyon is bejön. Itt kattant át valami. Ezután volt egy buli, ahol egyszer-kétszer odamentem átöleltem, teszem hozzá iszonyat részeg voltam (az előző pofára esésemet "itattam" éppen), szóval barátnőmmel egyetemben küldetésének érezte, hogy mellettem legyen és vigyázzon rám. Néha csak ült mellettem, simogatta a combomat és nem szóltunk egy szót sem, aztán volt egy nagy beszélgetésünk, aminek csók lett a vége. Befektetett az ágyamba, kikönyörögtem hogy kicsit maradjon ott, szorosan átölelt, volt "pusziosztás" és ennyi... Utána szépen lassan kialakult minden magától, pár héttel később össze is jöttünk. :)
2011. nov. 3. 12:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha hiszed ha nem , mi itt ismerkedtünk meg , tavaly, a " Csak én ülök gép előtt szilveszterkor " kérdés kapcsán:)
2011. nov. 3. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Ő volt a vezetés oktatóm:D

miután meglett a jogsim, elhívott, hogy ünnepeljük meg. persze én eléggé készültem rá, mert addig is nagyon tetszett, csak ugye mivel a tanárom volt szóba se jöhetett addig. persze sejtettünk mindketten mi van a háttérben, de addig nem volt szabad lépni, míg hivatalosan is ki nem kerültem a hatásköre alól:)

vizsga után megbeszéltünk egy találkát, elvitt vendéglőbe, utána meg autóztunk (:D), és elvitt a kedvenc helyére ahonnan szép a kilátás. órákig beszélgettünk, aztán szó szót követett majd csók csókot, és hát... azóta is nagyon boldog vagyok:)

2011. nov. 3. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Életembe először (és valszeg utoljára) nagyon berúgtam. Ő segített nekem, haza kísért.
2011. nov. 5. 13:43
 9/10 anonim válasza:
neten... csevegős oldalon :)
2011. nov. 5. 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:
az akkori munkahelyünkön ismerkedtünk meg és pár nap múlva a buszon egymás mellé ültünk, mert pont ugyanoda utaztunk. Innen már egyenesen szerelembe is estünk :)
2011. nov. 5. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!