Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátnője és megkeresett....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnője és megkeresett. Mit tegyek? és mi volt ez?

Figyelt kérdés

Van 1 pasi akivel már kb 2évvel ezelőtt összejöttünk volna,randizgattunk is de én végül elutasítottam..én közben szerelmes lettem egy nálam 13évvel idősebb férfiba és ez 1évig tartott amelynek szakítás lett a vége,ami engem nagyon megviselt még a mai napig.

1,5 héttel ezelőtt viszont rámírt a 2évvel ezelőtti srác h mi van velem meg ,h eszébe jutottam stb..mindennap kb 8órákat beszéltünk msnen és állandoan azt mondogatta h mikor jövök haza mert látni akar nagyon,meg h mennyire gyönyörű nő vagyok és h a személyiségem is megfogta anno.Tény megmondta,h ha lenne rá lehetősége akkor természetesen lefeküdne velem mert vonzodik hozzám,de nem ez a célja..Bár azt hozzá kell tennem,h kb 2éve van barátnője..

Kicsit örültem,mert így hátha el tudom felejteni a volt párom és könnyebb lesz..

Megbeszéltük,h elmegyek vele vacsizni..majd később sérelmezte h sosem kérdezek rá,h mikor lesz a vacsi stb de végül kedd este megbeszéltük h legyen szerda mert az talán jó neki de nem biztos,de majd felhív,mert edzése van meg nem tudja hova kell mennie..

hát tegnap nem hívott meg semmi,majd láttam fenn van msnen és ráírtam h "most mi van?" eltelt fél óra nem is írt vissza és eltűnt..

Egyszerűen fogalmam sincs,h mit akarhat,meg ő erőltette a vacsit is meg minden és nem tudom ezt hova tenni..és azt sem,h miért pont most keresett meg ujbol?

2011. nov. 3. 09:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

dehogy dőlök be neki..csak hirtelen jól esett,h valaki azért így törödik velem meg keres...meg így kicsit helyrerándult az önbizalmam is..

meg ismerem őt már 7éve,ugyhogy nem tud rajtam kifogni..

2011. nov. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!