Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Barátommal 2hónapja lakunk együtt, de ma míg dolgozott hazaköltöztem! Jól tettem?
Figyelt kérdés
Tegnap ismét a családomat szidta nekem ok nélkül!Azért mert ő túl sokat vár el,hisz a szüleitől azt kapta!Nem az első eset,megmondtam neki legutóbb,hogy az utolsó esélye,megbocsátottam!Megbocsátottam már h megcsalt,h m,megvert..ennek 1 éve!Az utóbbi 1évben nem emelt rám kezet,de ugyanugy idegbeteg maradt és egyből üvöltözött!Őszerinte az nem indok arra,hogy szakítsak,mert véleménye van a szüleimről:S hisz mi ketten jól megvoltunk,csak "kívülállók" miatt volt a vita!De nekem fáj ha a szeretteimet bántja és nem fogja fel!Hív könyörög én meg nagyon szarul vagyok emiatt:S mit tegyek??2011. nov. 2. 22:53
21/25 anonim válasza:
lehet nem ezen kéne kiakadnod, hogy a családoddat szídja. mert szerintem az nem normális ha egy férfi kezet emel egy nőre! ott az első esetkor ott kelett volna már hagynod. ennek ellenére úgylátszik nagyon jó szíved van, és bátor is vagy ha visszafogadtad. de többet ne menj vissza hozzá. ilyen kedves lányt nem érdemel meg egy fafej, vannak nála milliószor jobb pasik a földön és mind csak rád vár.
22/25 anonim válasza:
Te ostoba hülye pic$a!!! Megvert, agresszív és még meg is bocsátasz neki? Most meg lelkiismeretfurdalásod van??? Enyire ostoba nem lehetsz!!!!
Az ilyen állatok pont a magadfajta buta libákat szeretik mert bármit megtehetnek velük!!!! Lábtörlőnek használnak, de kit érdekel?! Úgyis visszamész hozzá!!! Mert ennyire akaratgyenge ostoba liba vagy!!!!
23/25 anonim válasza:
Hat azert ellegge durva hogy mit tett veled...De figyelej ide ,lehet h te most visszamesz hozza egy ideig bekeben eltek majd egyszer szulet gyereketek...Szerinted azokkal hogy fog banni?Szerintem pont ugy mint veled!!Ne mej vissza hadd sirjon...vegyel uj telot uj kartyat koltozz el...ha kell valtoztasd meg a neved ...de NE MENJ VISSZA HOZZA!!!
24/25 anonim válasza:
A nők szeretik, ha megalázzák őket. Kell nekik ez, de csak bizonyos nőknél. Sok erőszakos emberhez ragaszkodnak a barátnőik. Szenvednek, de élvezik, mint te is.
25/25 anonim válasza:
Jó nagy hülye vagy, ha olyannal vagy együtt, aki ver. Megérdemled. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!