Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Barátommal 2hónapja lakunk együtt, de ma míg dolgozott hazaköltöztem! Jól tettem?
megcsalt,megvert
Nem értem hogy tudsz ilyet megbocsátani?
23/f
Ne menj vissza hozzá. Nagyon bátor dolog volt elköltözni tőle, maradj is ott. Igazából már akkor ezt kellett volna tenned, mikor megvert.
Nézd.. elhiszem, hogy szereted, de ő nem fog megváltozni. Mindig ilyen idegbeteg állat lesz. Egyszer elkapja a hév, úgy megver, hogy a mentő jön érted. Ne akard ezt. Az meg, hogy a szüleidet szidja.. Én is érzékeny vagyok ezen a ponton. Nem szeretem, ha azokat szidalmazzák, akiket szeretek.
Először is: maradj ott ahol vagy és KITARTÁS!!
Másodszor: Én megértem mind a két oldalát az érmének. 1: Gondolom azért már rég óta ismered, kötődsz hozzá érzelmileg és sajnálod, persze nem utolsó sorban szereted. 2: Nem értem hogy hogy bírtad ki eddig vele? Bántott, cselekedeteivel és verbálisan is, hát szerintem örülhet hogy eddig kiálltál mellette.
Tudom/gondolom hogy most milyen nehéz, de kitartást és nemhogy megbocsáts neki újra.
(Nem ijesztgetésképpen mondom, de mi van ha visszamész hozzá, mert könyörög, te szereted, megbocsájtasz, és rá x időre megint megver. Ennek szeretnéd kitenni magadat/az érzéseidet/a lelkedet??)
KITARTÁS!!!
köszi a válaszokat,és h próbáltok segíteni!
Az agyam tele van csak kavarog mindennel,már most alig bírom:S hallom a barátomat aki könyörög h menjek vissza sír minden..másrészt pedig a barátaimat,szüleimet akik reálisan látják a dolgot és azt mondják megbánom ha visszamegyek,ő ugysem változik!Szeretnék pontot tenni a végére!!mer tén is tudom h ugyse mehet így tovább...de igazából sajnálom is:( hogy egy helyes,értelmes 25éves pasi és ennyire hülye egyúttal:S miért kell ilyennek lennie??próbáltam változtatni de nem sikerült..viszont azt érzem h szívesen visszamennék mert szeretném h megöleljen szeretgessen :( mindenben mellettem állt,kiállt értem bárkivel szembe és támogatott:( és fáj h sír h menjek vissza hozzá:S pedig a telefont se veszem fel neki,1x volt:S utálom h ilyen gyenge vagyok és nem utálom őt azokért amiket tett...:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!