Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Barátommal 2hónapj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Barátommal 2hónapja lakunk együtt, de ma míg dolgozott hazaköltöztem! Jól tettem?

Figyelt kérdés
Tegnap ismét a családomat szidta nekem ok nélkül!Azért mert ő túl sokat vár el,hisz a szüleitől azt kapta!Nem az első eset,megmondtam neki legutóbb,hogy az utolsó esélye,megbocsátottam!Megbocsátottam már h megcsalt,h m,megvert..ennek 1 éve!Az utóbbi 1évben nem emelt rám kezet,de ugyanugy idegbeteg maradt és egyből üvöltözött!Őszerinte az nem indok arra,hogy szakítsak,mert véleménye van a szüleimről:S hisz mi ketten jól megvoltunk,csak "kívülállók" miatt volt a vita!De nekem fáj ha a szeretteimet bántja és nem fogja fel!Hív könyörög én meg nagyon szarul vagyok emiatt:S mit tegyek??
2011. nov. 2. 22:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

megcsalt,megvert

Nem értem hogy tudsz ilyet megbocsátani?

23/f

2011. nov. 2. 23:42
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj vissza hozzá. Nagyon bátor dolog volt elköltözni tőle, maradj is ott. Igazából már akkor ezt kellett volna tenned, mikor megvert.

Nézd.. elhiszem, hogy szereted, de ő nem fog megváltozni. Mindig ilyen idegbeteg állat lesz. Egyszer elkapja a hév, úgy megver, hogy a mentő jön érted. Ne akard ezt. Az meg, hogy a szüleidet szidja.. Én is érzékeny vagyok ezen a ponton. Nem szeretem, ha azokat szidalmazzák, akiket szeretek.

2011. nov. 3. 10:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Először is: maradj ott ahol vagy és KITARTÁS!!

Másodszor: Én megértem mind a két oldalát az érmének. 1: Gondolom azért már rég óta ismered, kötődsz hozzá érzelmileg és sajnálod, persze nem utolsó sorban szereted. 2: Nem értem hogy hogy bírtad ki eddig vele? Bántott, cselekedeteivel és verbálisan is, hát szerintem örülhet hogy eddig kiálltál mellette.

Tudom/gondolom hogy most milyen nehéz, de kitartást és nemhogy megbocsáts neki újra.

(Nem ijesztgetésképpen mondom, de mi van ha visszamész hozzá, mert könyörög, te szereted, megbocsájtasz, és rá x időre megint megver. Ennek szeretnéd kitenni magadat/az érzéseidet/a lelkedet??)

KITARTÁS!!!

2011. nov. 3. 12:06
 14/25 anonim ***** válasza:
Megvert, megcsalt és még vele vagy? Úristen....
2011. nov. 3. 13:41
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hiába győzköditek úgyis visszamegy hozzá
2011. nov. 3. 13:55
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A biztonság kedvéért meséld el a rokonaidnak, miket mondott róluk, hadd menjen gyanútlanul könyörögni:>
2011. nov. 3. 14:56
 17/25 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat,és h próbáltok segíteni!

Az agyam tele van csak kavarog mindennel,már most alig bírom:S hallom a barátomat aki könyörög h menjek vissza sír minden..másrészt pedig a barátaimat,szüleimet akik reálisan látják a dolgot és azt mondják megbánom ha visszamegyek,ő ugysem változik!Szeretnék pontot tenni a végére!!mer tén is tudom h ugyse mehet így tovább...de igazából sajnálom is:( hogy egy helyes,értelmes 25éves pasi és ennyire hülye egyúttal:S miért kell ilyennek lennie??próbáltam változtatni de nem sikerült..viszont azt érzem h szívesen visszamennék mert szeretném h megöleljen szeretgessen :( mindenben mellettem állt,kiállt értem bárkivel szembe és támogatott:( és fáj h sír h menjek vissza hozzá:S pedig a telefont se veszem fel neki,1x volt:S utálom h ilyen gyenge vagyok és nem utálom őt azokért amiket tett...:(:(

2011. nov. 3. 21:36
 18/25 A kérdező kommentje:
amitől a legjobban félek!!...hogy megbánom h eldobom magamtól miközben könyörög ..mi lesz ha szeretném majd és akkor már ő nem akar engem??:( félek h elkapkodtam....szerintetek????????:S:S ő azt mondja h az miatt h elmondta a véleményét a családomról azért még nem kellett volna szakítani egyből hanem max hazamegyek és átgondolom megbeszéljük és visszamegyek hozzá:( de nemcsak az..hanem mert már nem az első eset volt!de ő csak ezt nézi szakítás okának:S ugye nem bánom meg h szakítottam???
2011. nov. 3. 21:39
 19/25 anonim ***** válasza:
51%
A verés és az üvöltözés is csak véleménynyilvánítás, ha úgy vesszük.
2011. nov. 4. 13:33
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát jól tetted, csak egy évvel ezelőtt kellett volna amikor megütött. Az ilyennek le kéne vágni a kezét :@
2011. nov. 5. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!