Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi idő után engedtétek meg a barátotoknak, hogy lefektessen? Volt valami különösebb kitétel, hogy pl csak ekkor meg akkor, így vagy úgy?

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
LadyLee lehet félre értettél. Természetesen mindenkinek vannak igényei. Én csak a tapasztalataimból kiindulva gondolom így. Jó pár fiúval hamar lefeküdtem.... És közelse volt olyan meghitt és szerelmes. Sok embernek fogalma sincs arról, hogy mi az a szeretkezés, vagy csak kapizsgálják. Az egy másik dimenzió... persze 1-2 "k*rás" kell a kapcsolatba, de ne abból álljon.
2011. nov. 2. 15:48
 12/16 LadyLee ***** válasza:
Ok, világos. :)
2011. nov. 2. 17:15
 13/16 anonim ***** válasza:
először, amikor találkoztunk élőben, és nem bántam meg, mert 3,5 évet jártunk utána, 20L
2011. nov. 2. 17:19
 14/16 anonim válasza:
Nekem másfél hónap után történt. Lehet, hogy így hamarnak tűnik, de nem volt az. Ha visszafordíthatnám az időt, akkor is így csinálnám. Már a kapcsolat elején éreztem, hogy ebből komoly dolog lesz. Boldog voltam vele, minden rendben volt köztünk és olyan volt, mintha már vagy 10 éve ismernék egymást. Többször volt petting, aztán egyszer csak megtörtént. Nem terveztük el, mégis nagyon jó volt. Pedig ő volt az első.... :)
2011. nov. 2. 21:50
 15/16 anonim válasza:
17 éves lány voltam. :)
2011. nov. 2. 21:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Elsőnek 6 hónap, a mostaninak 1 hét - igaz, akkor már két éve ismertük egymást, és addigra vagy 2 hónapja kerülgettük egymást. Azóta pedig eltelt 6 év és még mindig együtt vagyunk. :)

Változó, hogy mikor az igazi.

Én azt mondanám addig várj, amíg úgy nem érzed, nem bírod tovább. Ha nem kívánod eléggé, akkor ne engedj csak azért, mert már mások szerint ideje lenne.

28/N

2012. ápr. 29. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!