Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Sírtatok már lány miatt?
Figyelt kérdés
egy kiváncsi lány2011. nov. 1. 19:55
21/28 anonim válasza:
Anonymként én sem szégyellem:) Ez van, ha valakit túlságosan szeretünk. Legalább látszik azon, hogy szerelmes! Lehet az is szerelmes volt aki nem tud sírni, de aki sírt az biztos, hogy tényleg szerelmes volt. Inkább sírjon mint nevessen. Igaz én se szeretném, ha utánam sírnának, de inkább mint hogy nevessen.
22/28 anonim válasza:
23/28 anonim válasza:
Aha egyszer megtörtént 2 éves kapcsolat után, amit rohadtul szégyenlek és azóta ha ilyen bajom van, akkor jól berúgok.
24/28 Tojásrántotta válasza:
Még soha, de a Star Wars végén, amikor meghal az Emperor, akkor elmorzsoltam 1-2 könnycseppet..
25/28 anonim válasza:
barátom életében 1x lány miatt, mikor búcsúzkodtunk,hogy én 4 hónapra külföldre megyek gyakorlatozni. persze diszkrét pár könnycseppről,semmi szipogásról beszélek,hiszen Ő "soha" nem sír nő miatt..:)
26/28 anonim válasza:
Akkor este amikor szakított a barátnőm nem sírtam de könnyezett a szemem és nagyon rossz kedvem volt.
27/28 anonim válasza:
Igen, én sajnos ilyen érzékeny lelkű vagyok. :\ szerencsére a barátnőm megèrtő, és nyugodtan felvállalhatom az érzelmeim előtte. Persze nem bőgésre gondolok :D csak csendes könnyhullatàsra.
28/28 anonim válasza:
Igen, többször is. Pedig már nem vagyok tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!