Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Sírtatok már lány miatt?
Figyelt kérdés
egy kiváncsi lány2011. nov. 1. 19:55
11/28 anonim válasza:
2-es te gyökér, ha az újszülött nem sír fel születéskor az nemnormális:D
Kérdésre válaszolva, nem 21/F
12/28 anonim válasza:
Igen, és nem hogy nem szégyellem, hanem egyenesen büszke vagyok rá.
26/F
14/28 anonim válasza:
egyszer baromi sokat! remélhetőleg 10-20 évre kibőgtem magam...
15/28 anonim válasza:
Lány vagyok. 2 (komoly) pasim volt életemben, és mikor szakítottam velük, mindkettő sírt miattam. Pedig nem is voltam velük sok időt, egyikkel 1.5 hónapot, másikkal 4 hónapot. Akivel 4 hónapig voltam, ő egész éjszaka sírt - legalábbis azt mondta a szobatársa. Szóval vannak fiúk, akik sírnak lány után.
17/28 anonim válasza:
1x igen. Vagy 10 éve. Se előtte, se utána.
18/28 anonim válasza:
bocs, én nemtudok a fiúk nevében válaszolni, de szerintem a lányok sokszor sírnak pasik miatt, és jó lenne, ha a fiúk sem lennének ilyen büszkék...sírni nem szégyen.
19/28 anonim válasza:
Rövid leszek: igen, többször is.
20/F
20/28 anonim válasza:
Egyszer igen. Bár, akkor Ő is sírt, mert épp' szakítás közben voltunk. Végül megbeszéltük és nem szakítottunk:-)
2 évvel ezelőtt autóbaleset érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!