Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/nők! Melyik férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Melyik férfit választanátok a 2 közül?

Figyelt kérdés

Az egyik nagyon okos és sikeres (sikeres alatt azt értem,hogy jó állása van és könnyen kijön az emberekkel, sokan szeretik, bárkit az ujjai köré tud csavarni ,de ezt nem használja ki), és külsőre pedig nem a tipikus szépség ideál,de nagyon férfias és ez vonzó.

A hátránya az,hogy SOSEM érzelgős.

A másik pedig nagyon szép, (de nem kisszépfiú,hanem a szó legjobb értelmében. kurv@jól néz ki), nagyon kedves és nagyon szeretetteljes.

Hátránya az,hogy SOSEM domináns.

A kettő közül melyiket választanátok?

Mindkét pasit ismerem a kettő közül és simán lenne náluk esélyem, szerintem mindkettő mellett boldog lennék, mégse tudom melyiket válasszam. A sok jó tulajdonság mellett mindkettőben abból van kicsit sok ami a másikból hiányzik.

24/N

2011. nov. 1. 12:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mivel én érzelgősebb fajta vagyok, inkább a második. És tapasztalataim szerint, meg lehet oldani, hogy egy férfi, férfiként érezze magát egy nő mellett, akkor pedig, ha nem is lesz egy domináns férfiállat, de ki lehet nevelni a tutyi-mutyiságból.
2011. nov. 1. 12:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Sok hasznos válasz érkezett, köszönöm! :)

persze lehet még írni :P

2011. nov. 1. 13:04
 13/14 anonim ***** válasza:
mindkettőt?
2011. nov. 1. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Első :)

A férfi domináns, nekem ez feltétlenül szükséges, az érzelgős férfiakat nem is szeretem :)

2011. nov. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!