Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy fiú elhívott találkozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú elhívott találkozni, de nem merek igent mondani. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Párszor beszéltünk MSNen és elhívott találkozni. Még sosem randiztam. Mit tegyek? Elmennyek?
2009. máj. 5. 22:11
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
ha olyan helyen találkoztok ahol van több ember nem lesz gond menj el nyugodtan ;)
2009. máj. 5. 23:03
 22/47 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! ÉS szerintetek milyen rucit vegyek fel??
2009. máj. 5. 23:04
 23/47 anonim ***** válasza:

hát mindenképp valamilyen szexi ruhát, de csak olyat amibe kényelmesen érzed magad.

mondjuk ne vegyél fel olyan toppot amibe nagyon látszik a melled ha te abba nem érzed magad jól, vagy 10 cm-es magassarkút se.

ha te egy ruhába jól érzed magad lesz önbizalmad is és jó kisugárzásod ;)

amit szerintem a fiú jobban fog értékelni mint egy kivágott toppot...

2009. máj. 5. 23:09
 24/47 A kérdező kommentje:
Olyan nagyon kivágott toppot tuti nem veszek fel mivel nincs nagyon mit mutogatni. Nagyon szépen köszi mindenkinek!!!!!!!!!!!
2009. máj. 5. 23:11
 25/47 anonim ***** válasza:

meg szabad kérdezni, hogy hány éves vagy?

elég sokat segít, hogy elmondjam milyen ruhát érdemes felvenned.

2009. máj. 5. 23:14
 26/47 anonim ***** válasza:

ha úgy érzed h rendes srác akk találkozz vele ne félj!

de a lényeg h ne olyan helyen ahol kevesen vannak...pl talizzatok árkád v westend v nagyobb bevásárlókp.-ba

sok sikert! :)

aztán megirhatod h milyen volt:P

2009. máj. 5. 23:14
 27/47 anonim ***** válasza:
tényleg az fontos h hány éves vagy..:)
2009. máj. 5. 23:16
 28/47 A kérdező kommentje:
Bocsesz előbb is írhattam volna 16 leszek nem sokára! Jah árkád, westend nem fog menni mert Zegen lakom :)
2009. máj. 5. 23:18
 29/47 A kérdező kommentje:
Ciki ha bevallottam hogy még nem csókolóztam?
2009. máj. 5. 23:38
 30/47 anonim válasza:

A barátnőd távolról is figyelhet...így legalább magadat is kontrollálod és nem csinálsz meggondolatlan dolgot (pl séta félreeső helyen) És szerintem túl szexisbe azért ne menj.

Várjuk a pénteket!

2009. máj. 5. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!