Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy fiú elhívott találkozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú elhívott találkozni, de nem merek igent mondani. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Párszor beszéltünk MSNen és elhívott találkozni. Még sosem randiztam. Mit tegyek? Elmennyek?
2009. máj. 5. 22:11
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

azzal nem vesztesz semmit ha elmész... max. nemjön be a fiú és kész, barátok lesztek

de ha megsem próbálod akkor lehet, hogy egy életre szóló szerelmet hagysz ki (nem valószínű de kitudja...) vagy legalább egy jó kapcsolatot

Itt egy jókis mondás:

"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!"

2009. máj. 5. 22:31
 12/47 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Aranyosak vagytok! Csak az igazság sosem találkoztam még úgy egy fiúval sem azt sem tudom mit csináljak!
2009. máj. 5. 22:35
 13/47 anonim ***** válasza:

szerintem találkozzál vele de pl megbeszélhetitek elöre h ö miben lesz és így előre kiszúrhatod h olyan e a srác mint amilyennek leírta magát v sem

ha nem akkor elész és nem foglalkozol vele

mindeképp olyan helyen talizz vele ahol nagy a tömeg

sok sikert:)

2009. máj. 5. 22:37
 14/47 A kérdező kommentje:
Jajj köszi hogy ennyien segítetek!!!! És ilyen gyorsan!! Csak annyira izgulok azt beszéltük hogy pénteken addig rákérdezek a barátnőmnél! Remélem összejön a dolog. De úgy izgulok
2009. máj. 5. 22:39
 15/47 A kérdező kommentje:
Ő csak ketten akar találkozni! Most mit csináljak?
2009. máj. 5. 22:44
 16/47 anonim ***** válasza:

Esetleg ha van webcamja akkor MSNen nézd meg, hogy télleg az-e akinek mondja magát.

Ha igen akkor találkozz vele szerintem.

2009. máj. 5. 22:49
 17/47 A kérdező kommentje:
De nincs webcamja...
2009. máj. 5. 22:53
 18/47 A kérdező kommentje:
Arról beszéltünk hogy mit csináljunk pénteken(akkor találkozunk elvileg)! De nem tudom mit mondjak? Mi lenne jó hely?
2009. máj. 5. 22:58
 19/47 anonim ***** válasza:

több kép? (3-4re gondolok)

esetleg mikrofonja van? (azért van különbség egy tizenéves és egy 30 éves hangja között)

ha nincs egyik se és gyanakszol, mond meg neki... és ha tényleg veled egykorú megfogja érteni hogy te nem akarsz így találkozni, esetleg olyan helyen találkozzatok ahol sokan vannak (ha a legrosszabb lenne és egy 30 éves vadállat pedofil izé... akkor se merjen ott mindenki előtt csinálni veled bármit is)

2009. máj. 5. 23:00
 20/47 A kérdező kommentje:
Küldött már több képet is! És elég normálisnak tűnik azt mondta csak egyszerű talira gondolt beszélgetni sétálni fagyizni. Szeretne jobban megismerni. Ebből mennyi lehet igaz?
2009. máj. 5. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!