Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér lány átlagos testalkatú fiúval. Mennyire gáz? (Képek, adatok lent)
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ez nagyon gáz? Testesebb vagyok a barátomnál. Egész pontosan 10 kg-al vagyok nehezebb tőle, és kb 5 cm-el alacsonyabb is. Annyira rosszul érzem magam mellette, hogy mi van, ha az emberek megbámulnak minket. Nektek mi a véleményetek? Az én testalkatom kb iylen(picit vékonyabb combokkal):
Ő pedig tök átlagos testalkatú. Szerintetek szégyenkeznem kell mellette? :S:S Az azért elég gáz h a lány nehezebb meg testesebb mint a fiú.....
És szerintetek zavarja őt? Vagy akkor nem is járna velem? :/
"De ne akard már megmondani, hogy másnak mi legyen szép, mert azt qrvára nem te döntöd el."
Te se akard megmondani, mert nem is te döntöd el.
Juj Jányom,nekem a Te testalkatod a favorit!! SZERETLEK!!
Így látatlanban is! Tennék beléd egy kis "önbizalmat":)
34f
háááááát, én már kavartam diszkókban tölem nagyobb lányokkal, kb azok a viszonyok voltak, amit leirtál. Kövérnek nem mondanám öket, csak NAGYNAK.
Engem az késztet mosolygásra, amikor egy láthatóan BÉNA fiu van egy ronda kövér lánnyal. A fiubol is ki lehetne hozni többet, meg a lányból is. Mondjuk a fiut csak normális ruhákba kellene öltöztetni, meg átszabni a gondolkodását, addig a lánynak egy zsirleszivást is ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!