Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér lány átlagos testalkatú fiúval. Mennyire gáz? (Képek, adatok lent)
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ez nagyon gáz? Testesebb vagyok a barátomnál. Egész pontosan 10 kg-al vagyok nehezebb tőle, és kb 5 cm-el alacsonyabb is. Annyira rosszul érzem magam mellette, hogy mi van, ha az emberek megbámulnak minket. Nektek mi a véleményetek? Az én testalkatom kb iylen(picit vékonyabb combokkal):
Ő pedig tök átlagos testalkatú. Szerintetek szégyenkeznem kell mellette? :S:S Az azért elég gáz h a lány nehezebb meg testesebb mint a fiú.....
És szerintetek zavarja őt? Vagy akkor nem is járna velem? :/
Egyáltalán nem az szerintem sem. És az ilyen alkatú lány-nő nagyon vonzó :-) Ne tudd meg mennyire elegem van a pálcika lányokból :S
18f
Ez a női testalkat (is) gyönyörű, izgató.
És, ha apárodnak te tetszel,örüljetek egymásnak.
Ez valóban dagadt lány (a képen).
Amúgy biztos, hogy meg fognak titeket nézni. Én soha nem jönnék össze tőlem nagyobb lánnyal. Amúgy is a vékony lányok a szépek.
"Amúgy is a vékony lányok a szépek."
Neked.
De ne akard már megmondani, hogy másnak mi legyen szép, mert azt qrvára nem te döntöd el.
Amúgy nem tudtam megnyitni a kérdésben szereplő képet, valaki belinkelné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!