Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek külsőleg milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek külsőleg milyen egy vonzó pasi?

Figyelt kérdés
17F
2011. okt. 30. 23:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Magasabb nálam,vékonyabb,kicsit izmos, barna bőr, szép mosoly, vastagabb száj (megőrülök érte:D).

Persze,ha valaki nem ilyen,attól még tetszhet.(:

2012. jan. 2. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
a homlokán is van f*sza
2012. jan. 2. 21:43
 13/19 anonim ***** válasza:
1. 21:43-as vagyok,amúgy 16/L
2012. jan. 2. 21:44
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Magas, olyan 180 minimum. Izmos, de nem testépítő, csak simán izmos. Nagyon tetszik, ha széles a válla, szép mellizmai vannak és nagy bicepsze. A kocka has esztétikailag szép, vonzó is, de számomra annyira nem fontos. Ha van egy szép izmos mellkas az számomra sokkal vonzóbb. Legyen sötét haja, sötétbarna vagy fekete és barna, kék vagy szürke szeme.

Ez az ami külsőleg abszolút bejön. De sokszor van olyan, hogy ezekből csak 1-2 stimmel mégis tetszik az illető. Kell, hogy legyen benne valami ami megfog. Egy mozdulat, egy gesztus, egy mosoly, egy igéző tekintet.

2012. jan. 2. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:
23%

legyen magas vékony valamennyire nőies:D nézzen ki emonak vagy vmi olyasminek

pl [link]

2012. jan. 2. 22:28
 16/19 anonim ***** válasza:

legyen jóképű...ebbe viszont minden beletartozhat.

szeretem a hosszúhajúakat, de az én koromban már levágatják. kövér ne legyen.

2012. jan. 8. 23:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Legyen macis és kész!!!
2012. ápr. 16. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Legyen kisugárzása. Intelligens, biztonságot sugárzó és udvarias. Ha ez megvan, tök mindegy milyen a haja, szeme színe meg ilyenek.

Nekem spec. nem tetszenek mondjuk a testes, ne adj isten kövér pasik, inkább az izmos vékonyak, de ez egyéni vélemény. Meg amit nagyon nem bírok, ha egy manusnak nagy s.gge van... Fúj.

2012. júl. 25. 19:29
 19/19 anonim válasza:
Külső szempontjából tök mindegy, lényeg, hogy intelligens legyen és valami megfogjon benne. Ezt megmagyarázni nem lehet.
2012. nov. 4. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!