Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mit szerettek a fiukban? Mit neztek meg rajta eloszor? Mit vartok el tolle ha udvarol/jartok?
Ez mind szép és jó, csakhogy ha tükrözzük a dolgokat, a legtöbb nő a saját maga által kreált lécet sem lenne képes megugrani. Pont olyannal nem találkoztam még akinél kiegyenlített lett volna a mérleg két serpenyője. Így a XXI. század második évtizedében akrni meg követelni azt mindenki tud. Nekem ne papoljon senki a női széleslátókörűségről amíg a VV, Összeesküvők, Ezel és hasonló borzalmak célközönségének jelentős hányada nő. Majd ha Discovery-t, History-t meg Spektrumot tudok nézni délután egy nővel anélkül hogy szerteszét unná magát, akkor jöhetnek az elvárások felém is.
34 ffi
Mit szeretek a fiúkban?
Hogy fiú. Erre sajnos nem tudok értelmesebb választ adni.
Mit nézek meg rajta először?
A szemét. A szem a lélek tükre. Ha valaki úgy bele néz a szemedbe h váóóóó, igen szinte beszélni tud a szemével, és egyértelműen beszél vele. Na igen. És a seggét persze XD Csak forduljon el egy percre:) Nem tudom miért de miután rám nézett utána mindig oda siklik a tekintetem, na persze nem sokáig és nem feltűnően. Aztán az arcát, a testét, így kb ennyi. Meg persze az egész megjelenését, h azért tiszták legyenek a ruhái meg mit tudjam én.
Mit vártok el tőle?
Legyen humora és nagy szája vagy legalább tudjak vele beszélni és ne nekem keljen könyörögni h 2 szót kihúzzak belőle.UDVAROLJON. Ne csak nézzen a távolból és várja a csodát. Ne akarjon lefektetni az első héten de ha már oda értünk akkor ő irányítson (persze néha a csajok is de inkább a pasi legyen az úr...)
Az első csaj írására reagálva lehet h mindenki fent akadt h úristen milyen elvárásai vannak de nem ez kell a pasiknak? Szinte mindenki úgy gondolja h nem lehet elérni ezért futni kell utána. Bizony az ilyen csajoknak mindig lesz pasijuk. Mondjuk a legyen fehér szerintem elég durva. Nem egy olyan jó pasi van aki nem fehér mégis biztos vagyok benne h ő is megfordulna utána. De mindegy. 20/l
ma 18:18
Az első válaszoló vagyok, 3 éve nem néztem tévét. Konkrétan nincs tévé a környezetemben, de nem is hiányzik.
Szabadidőmben pedig pszichológiát olvasok, és Rubicon előfizető vagyok (igen, el is olvasom, nem csak megveszem)
De köszönöm az általánosítást, nagyon jól esett!
Ha 90% olyan amilyet írtam, s 10% a másik akkor hol itt az általánosítás?
Nem a Rubicon olvasó, History Channel-t néző lányokkal lehet gyakran összefutni. Nincs annál kiábrándítóbb számomra amikor azért utál egy műsort mert a negyedét sem érti annak amiről beszélnek. Hogy vulgáris legyek egy kicsit, igen szeretek d_gni is, de az értelmes beszélgetést is igénylem. Eddig az egyetlen lány akivel egy jót tudtam vitatkozni a génmanipuláció és a klónozás létjogosultságáról pro és kontra, külföldi volt.
Ennyit az általánosításról.
34 ffi
Igen? Ha gondolod írj privátban, kapásból tudok 10 lányt, akivel lehet normálisan beszélgetni.
Szerintem te csak egy megkeseredett lúzer vagy.
xD
Jólvan már szájkaratésok xD szét offoljátok a kérdezőt :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!