Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mit szerettek a fiukban? Mit neztek meg rajta eloszor? Mit vartok el tolle ha udvarol/jartok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 18:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

*ma 19:48 vagyok

arról meg nem is beszélve,hogy az elvárások eredménye az lesz hogyha van egy pasi aki a legtöbb elvárásnak megfelel,akkor meg akarom majd olyanná amilyenné én szeretném. az meg általában nem szokott sikerülni,és a pasi úgy érzi hogy nem elég jó.

2011. okt. 30. 19:52
 12/30 Szoffi:)) válasza:

Nos nekem nincs olyan sok ^^

-Ne legyen bunkó,udvarias illedelmes:)

-Legyen közös témánk ,jót lehessen vele beszélgetni :D

Külső: Legyen ápolt ,de szerintem ez alap követelmény

más nincs

bár ez nem azt jelenti ,hogy bárki ilyen emberrel összejönnék ,még ott kell lennie "annak" a tűznek is ^^

2011. okt. 30. 19:55
 13/30 anonim ***** válasza:

Az első vagyok, 3 pasim volt már, és mind a 3 megfelelt a fent leírtaknak, sőt, még olyanokat is tudtak, ami nem szerepel a felsorolásban.

Különben érdekes, hogy így fennakadt néhányotok a külső elvárásokon, holott ennek majdnem mindenki megfelel, a ma 19:24-as, például többet vár el. Legalábbis gondolom neki sem kéne egy fél szemű, vagy lebénult társ, de lehet, hogy mégis szőrszálhasogatóan sokat foglalkozom a partnerem külsejével. Eddig fordítva gondoltam, sebaj.

És igen, vissza is így működik.

2011. okt. 30. 20:30
 14/30 anonim ***** válasza:

ma 19:29

"a személyiségébe szeretsz bele."

Egyem meg a szívedet! Hát nem ez a lényeg? Ahhoz, hogy beleszeressek valakibe, meg kell ismernem. Márpedig ha megismerem, és rájövök, hogy 30-as IQ-ja van, vagy esetleg nem tudja mi a különbség a fúvós zenekar és a fűnyíró hangja között, abba nem fogok tudni beleszeretni.

Egyszerűen ezek azok, amik ha nincsenek meg valakiben, attól még tudom tisztelni, de ennyi az egész. Mert a szép arc nekem semmi.

De ha egyszerűbb akarok lenni, akkor azt kell mondanom, igen, a személyiségbe szeretünk bele. És a személyiség része az intelligencia, és a műveltség is. Ha nem hiszed, csak nézz utána, tanultam pszichológiát.

2011. okt. 30. 20:43
 15/30 anonim ***** válasza:

első brutál xD

azért az meg elég "erős" nekem, hogy csak 1 vesém van és ez téged ennyire zavarna...

2011. okt. 30. 20:44
 16/30 anonim ***** válasza:
(nyugi láttam, h fél vese még belefér de akkoris :/ )
2011. okt. 30. 20:44
 17/30 Ájron ***** válasza:
Első válaszoló! Azzal a "-fehér a bőre színe. Genetikailag, és gyakorlatilag is" Dologgal nagyon megfogtál :-D a társadalmi dogmák miatt nem mennék a témába, de tetszik a hozzáállásod. Most mondanám, hogy írj rám privibe, de néhány követelmény nem stimmel. Pl nem vagyok idősebb, és nincsenek növénytani ismereteim :-D
2011. okt. 30. 21:45
 18/30 anonim ***** válasza:

Első. Szép, hogy tudod mit akarsz, de nem sok ez egy kicsit?

Pl, ha csak 29 fogam van, hiányzik az egyik ujjpercem, nem értek a zenéhez és református vagyok, akkor van még esélyem?

2011. okt. 31. 03:31
 19/30 Macskajós ***** válasza:
Engem az átható tekintet és a hosszabb haj ragad meg. De az arcszőrzet is vonzó, na nem a pehelybajusz. XD A lényeg, hogy legyen egyedi és legyen tartása. Ne legyen gyáva alak, aki nem tud se megvédeni, se kiállni mellettem, mert mindenki szavára bólogat. Komolyan elvárni csupán minden kapcsolat alapját, az őszinteséget szoktam.
2011. okt. 31. 06:56
 20/30 anonim ***** válasza:

Most mit hurrogjátok le az első csajszit? :D Legalább érthetően meg tudja fogalmazni, hogy mit szeretne... a mai pasiknak nem mindig az a baja, hogy "a lányok nem tudják mit akarnak"...?

Én azt szeretem, ha egy srác tökös és férfias. Ha minden mozdulatából, gesztusából, mondatából süt, hogy Ő Egy FÉRFI. Nem szőrteleníti magát meztelencsigára, sportol, lehetőleg valami küzdősportot, sármos, határozott, saját gondolatai és véleménye van, amiről nem hazudik azért, hogy nekem jobban tetszen, nem akar anyuci nyakán lógni 30 éves koráig, nem rinyál fölöslegesen, intelligens, szívesen jelensz meg vele bárhol, mindig érezteti velem, hogy gyönyörűnek, nőiesnek és dögösnek tart, jó az ágyban, meg tud lepni, hűséges, van élete rajtam kívül is, udvarias, megöli a pókokat és nem röhög rajtam fél óráig meg cikiz, ha én félek tőlük...

Hm hirtelen ennyi kb... jah igen, és mert barátomra az alábbi nem jellemző:

Nem él hányadék undorító körülmények között, hanem rendet tart.

20L

2011. nov. 1. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!