Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a b. nőmtől? 3 éve vagyunk együtt.
A 3 év alatt folyamatosan kértem, hogy ne csak én menjek át hozzájuk, hanem jöjjön ő is, és ne csak állandóan egy éjszakára, hanem maradjon egész hétvégét stb... Ez úgy nézett ki, hogy az első évben, nem túlzok, 2szer jött át hozzánk. Csak én mentem. Mindig kitalált valamit, hogy ő miért ne jöjjön, és mindig másra fogta. Aztán ezen vita vita... Majd nagy nehezen néha átjött. Most 3 év alatt összesen 3 hétvégét 3x2 egybefüggő napot volt nálunk.
Elhívták hétvégézni, oda bezzeg el tudott menni. Ekkor mindent le tud mondani, de ha én kérem, akkor tanulni kell, ezt kell azt kell... Idegesítő és szerintem nem normális, hogy 3 év alatt 3szor marad nálunk, de ha más hívja, akkor egyből meg tudja oldani... Neki kicsi is az ágya, nekem van nagy francia... ez sem lehet indok.
Mind a ketten 21-ek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!