Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zárkózottabb habitusú emberek teljesen esélytelenek barátnő "szerzés" terén?
Ne hallgassatok 21:37-re. :P
A legtöbb ismerősömnél nem ez a helyzet.
Nem tudom... Mondjuk ha megtudsz nyílni egy-két ember felé, pl olyan lány felé aki tetszik, akkor nincs gond. Van egy osztálytársam, ő is zárkózott (nem nagyon beszél senkivel se, de amúgy sok emberrel jóba van), és mégis van pasija, legalább már másfél éve. És a pasija se néz ki rosszul, sőt (bár a lány is szép). Én is lány vagyok, sajnos zárkózott, nem tudok önmagam lenni. És még nem sikerült magamnak olyat találnom, akit érdekeltem volna. Hisz miért érdekelném? Nem vagyok szép, és nem tudja hogy milyen a személyiségem, mivel nem tudok önmagam lenni. :( De próbálj meg nyitott lenni, én is próbálkozom. Hajrá!
16/L
Na azért álljon itt meg a menet!
2 csoportra vannak bontva itt a férfiak eddig, vannak a zárkózott normális srácok, meg a menö bunkó paraszotok. Nem egészen így müködik. Tényszerü és nem titok, hogy aki figyelemfelkeltö, és izgalmas, annak mindig is elöbb lesz barátnöje, mint aki csendes, és visszahúzódó. Az es´ly ugyan megvan, de a nök elhanyagolható százaléka találja vonzónak, ha valaki meg sem szólal.
A nyerö párosítás, hogy jó a dumád, magabiztos vagy, és amikor horogra akad egy csaj akivel eltudnád képzelni, akkor tedd boldoggá. z elöbb említett bunko parasztok is ezt csinálják, csak nem állnak itt le, hanem átverik a lányokat, akik ettöl még jobban vonzódnak az egyénhez.
Ha meg azért vagy visszahúzódó, mert ólyan a tested mint egy 11 évesé, akkor senkinek ne essen nehezére eljárni a konditerembe.
22/F
20:43!
Ugyan igaz amit mondasz, csak van benne egy svédcsavar, méghozzá: Lehet hogy nyomulnak, néha már szánalmasan, és megcsalják a nöket, de elérik a céljukat újra meg újra, amíg a becsületes hös szerelmes (Te) hoppon marad. Szóval ha reálisan nézzük, belekalkulálva, hogy a világ ilyen és ilyen is fog maradni, ök csinálják jól. Azt, hogy kinek mi mennyit ér, mindenkinek szíve joga eldönteni.
Magyarul: Ha szex kell, vagy barátnö, hogy megmutassad, hogy te más vagy mint a többiek, akkor kicsit ki kell nyílni. Pár ilyen haveromat vittem már csajozni, több kevesebb sikerrel, de nem egy volt, aki talált barátnöt, mert megfogadta a tanácsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!